První - aktualita 1. Bratrušovské serpentiny

18.05.2012 17:46

Již máme více jak měsíc od prvního závodu ze seriálu Maverickrescue Euro Cup na Mohyle Míru v Újezdě u Brna a po sérii rozhovorů, fotografií a videí jezdců, kteří se zúčastnili a zabojovali o první body jak ve třídách, tak v absolutním pořadí. Doufáme, že jste se potěšili pohledem na Vaše závodní auta a jízdu.
Po krátké přestávce Vám budeme přinášet informace k druhému závodu seriálu Maverickrescue Euro Cup, který se pojede na velice krásné a zajímavé trati v Bratrušově u Šumperku v druhé polovině srpna, 17.-19.8.2012. Důležitá informace pro Vás jezdce je, že přihlašovací systém bude spuštěn již v měsíci červnu, a to v neděli dne 17. června 2012 v 19:00 hodin. Pořadatel závodu se rozhodl otevřít přihlášky pro tento závod dva měsíce předem na žádost Vás jezdců, neboť se nám blíží doba letních prázdnin a doba dovolených a je třeba si vše naplánovat. Měsíc před závodem je již pozdě. Všichni jezdci, kteří jsou přihlášeni do seriálu, dostanou každou vydanou informaci na svůj e-mail. K dnešnímu dni je přihlášeno 118 jezdců. Co se týče jezdců, kteří nejsou přihlášeni do seriálu pro rok 2012, mohou stále posílat přihlášky, aby jim bylo přiděleno startovní číslo a administrativní úkony byly o to jednodušší. Vše naleznete ZDE: https://www.maverickrescue.cz/registrace/jezdci-2012/.
Nejpozději v měsíci červnu budou vydány veškeré dokumentace k závodu: ZU, Organizační podmínky, Časový harmonogram a v neposlední řadě od našich kameramanů video závodní tratě za letního počasí. Jedno již máme, avšak je natočeno ještě v období zimním, ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=MfLCqEzuuxM&feature=player_embedded

Zatím poslední, ale nejdůležitější, informace je o samotné trati. Dne 10.5.2012 jsme dostali velice potěšující informaci, že do 31. července bude hotov 200 metrový úsek tratě s novým asfaltem. Tudíž můžeme konstatovat, že závodní trať bude po celé délce 3 200m s novým asfaltem! 

Team Maverick.rescue