1. TISKOVÁ ZPRÁVA - 1. BRATRUŠOVSKÉ SERPENTÍNY 17.-19.08.2012

24.06.2012 20:59

Novinky k závodu automobilových vrchařů v Bratrušově u Šuperku. Organizátorům se podařilo ve spolupráci s městem Šumperk a organizací, která pořádá velký FOLKLORNÍ FESTIVAL CIOFF I.O.V. ŠUMPERK v termínu od 15.08. do 19.08.2012, navázat spolupráci i pro náš závod automobilů. Město Šumperk je vzdáleno od závodiště v Bratrušově cca 4 km a festival navštěvuje velké množství diváků nejen z České republiky. Vystupují na něm soubory z celého světa: BRAZÍLIE, NOVÝ ZÉLAND, ESTONSKO, SRBSKO, KANADA, ALBÁNIE, SLOVENSKO A ČESKÁ REPUBLIKA. Proto naši spolupráci zahájíme již ve středu 15.08.2012 propagací seriálu Maverickrescue Euro Cup a samotného závodu 
1. Bratrušovské serpentiny výstavou tří závodních automobilů, které se budou účastnit závodů v Bratrušově. Po celou dobu výstavy (těchto tří dnů) bude probíhat celodenní bohatý kulturní program a vyvrcholí pátečním OHŇOSTROJEM. 
Další program, který se připravuje, bude vystoupení folklorní skupiny, jež zatančí a zazpívá pro Vás jezdce, doprovody, organizátory, diváky a zejména pro obyvatele Bratrušova a to na závodišti (v depu) v sobotu 18.08.2012 ve večerních hodinách. 
Nedílnou součástí závodního víkendu bude také možnost svézt se po závodní trati jako spolujezdec s jezdci, kteří se věnují driftovým závodům. Pro mnoho z Vás to bude určitě velký adrenalin. 
Rádi bychom Vás touto cestou pozvali nejen na sobotní a nedělní závod, ale také na velký festival do Šumperku, kde byste mohli strávit předzávodní dovolenou. 
Celý festivalový program najdete na těchto stránkách ZDE: https://www.festivalsumperk.cz/program.html 

Na Vás všechny se těší Team Maverick.rescue