DŮLEŽITÁ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA A ORGANIZAČNÍ INFORMACE K SLAVNOSTNÍMU VYHLÁŠENÍ SERIÁLU AUTOMOBILŮ DO VRCHU MAVERICK RESCUE EURO CUP 2017 SOBOTA 25. 11. 2017 V ÚJEZDU U BRNA OD 18:00 HODIN

14.11.2017 20:18

Krásný den Vám všem, již za pár dní nás čeká vyvrcholení letošní sezóny mezinárodních závodů automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup a Autoslalom MREC 2017.

  

Je mi velkou ctí a potěšeni vám oznámit, že zájem o slavnostní vyhlášení je tak velký, že k dnešnímu dni je již oficiálně potvrzeno více jak: 230 účastníků a hostů. A to ještě nemáme potvrzeno zhruba dvě desítky pozvaných dalších hostů a přátel závodů automobilů do vrchu.

Seznam k datu 14. 11. 2017, již potvrzených jezdců a doprovodů na Slavnostní vyhlášení ZAV MAVERICK RESCUE EURO CUP 2017 a AUTOSLALOM MREC 2017:

Seznam potvrzených jezdců a počty doprovodů na slavnostní vyhlášení ZAV  MAVERICK RESCUE EURO CUP a AUTOSLALOM 2017.pdf (99414)

Organizátoři si pro Vás připravili velice bohatý, pestrý a především kulturní program a překvapení nesmí chybět.  

A jistě i letos nesmí chybět Maverick Rescue TOMBOLA MREC 2017

A mohu vám již nyní prozradit, že se nám sešlo tolik cen, že máte velikou šanci si něco dalšího a hlavně pěkného odvézt na památku za letošní sezónu Maverick Rescue Euro Cup 2017.

Je třeba vám také prozradit, že v průběhu večera zazní důležité informace, budou zveřejněny i závodiště včetně termínů a pořadatelů v sezóně Maverick Rescue Euro Cup a Autoslalom 2017!!!

Pro organizátory je a bude tato akce velice náročná, a proto je potřeba

Vám sdělit pár organizačních informací:

1. Důležité je, aby se všichni zúčastnění dostavili nejpozději do 17:50 hodin (po posledních zkušenostech na našich silnicích a dálnicích není problém zůstat někde v koloně a zdržet se tam i hodinu). Proto se sál otevírá pro účastníky již v 16:30 hodin. 

2. Parkování při Vašem příjezdu je také velice důležité. Před restaurací je k dispozici pouze 10 parkovacích míst (viz mapa bod 1 - přímo před vstupem do sálu a bod 2). K parkování tedy zvolte parkovací místa:

a)    přímo před radnicí města Újezd u Brna cca 100 m od sálu - 14 parkovacích míst (viz mapa bod 3)

b)    na parkovišti přímo za Českou poštou Újezd u Brna. 4 Rezervované místa pro karavany s možností připojení na elektrický proud - cca 30 parkovacích míst (viz mapa bod 4)

c)    za budovou společnosti Thermotechnika Bohemia s. r. o. - cca 25 parkovacích míst (viz mapa bod 5)

Mapa parkování:

3. Vstup do sálu a příchod na sál bude označen šipkami s logem Maverick Rescue Euro Cup.

Po příchodu na galerii sálu budete od prezentováni. 

Zde můžete využít prostor šatny pro odložení vrchních částí oděvů.

 

Na Vaši účast a přátelskou atmosféru s rozloučením letošní sezóny se těší celý organizační tým Maverick Rescue z.s. a promotér seriálu Aleš Gänsdorfer.