DŮLEŽITÉ: ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA A ORGANIZAČNÍ INFORMACE K SLAVNOSTNÍMU VYHLÁŠENÍ SERIÁLU AUTOMOBILŮ DO VRCHU MAVERICK RESCUE EURO CUP 2016 SOBOTA 19.11.2016 V ÚJEZDU U BRNA OD 18:00 HODIN

09.11.2016 23:32

Krásný den Vám všem, již za pár dní nás čeká vyvrcholení letošní sezóny mezinárodních závodů automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2016.

  

Je mi velkou ctí a potěšeni vám oznámit, že zájem o slavnostní vyhlášení je tak velký, že k dnešnímu dni je již oficiálně potvrzeno více jak: 210 účastníků a hostů. A to ještě nemáme potvrzeno zhruba dvě desítky pozvaných dalších hostů a přátel závodů automobilů do vrchu. 

Organizátoři si pro Vás připravili velice bohatý, pestrý a především kulturní program včetně několika velice zajímavých hostů a překvapení nesmí chybět.  

A jistě i letos nesmí chybět Maverick.rescue TOMBOLA, po loňské zdařilé novince jsme se rozhodli ji opět zařadit do programu vyhlášení MREC 2016. 

A mohu vám již nyní prozradit, že se nám sešlo tolik cen, že máte velikou šanci si něco dalšího a hlavně pěkného odvézt na památku za letošní sezónu Maverick Rescue Euro Cup.

Je třeba vám také prozradit, že v průběhu večera zazní důležité informace, budou zveřejněny i závodiště včetně některých termínů a pořadatelů k sezóně Maverick Rescue Euro Cup 2017!!!

Pro organizátory je a bude tato akce velice náročná, a proto je potřeba Vám sdělit pár organizačních informací:

1. Důležité je, aby se všichni zúčastnění dostavili nejpozději do 17:50 hodin (po posledních zkušenostech na našich silnicích a dálnicích není problém zůstat někde v koloně a zdržet se tam i hodinu). Proto se sál otevírá pro účastníky již v 16:30 hodin. 

2. Parkování při Vašem příjezdu je také velice důležité. Před restaurací je k dispozici pouze 10 parkovacích míst (viz mapa bod 1 - přímo před vstupem do sálu a bod 2). K parkování tedy zvolte parkovací místa:

a)    přímo před radnicí města Újezd u Brna cca 100 m od sálu - 14 parkovacích míst (viz mapa bod 3),

b)    na parkovišti přímo za Českou poštou Újezd u Brna - cca 30 parkovacích míst (viz mapa bod 4),

c)    za budovou společnosti Thermotechnika Bohemia s. r. o. - cca 25 parkovacích míst (viz mapa bod 5).

Mapa parkování: Příjezdová mapa a parkovací místa na vyhlášení v Újezdu u Brna Maverick Rescue Euro Cup 2016.png (308524)

3. Vstup do sálu a příchod na sál bude označen šipkami s logem Maverick Rescue Euro Cup. Po příchodu na galerii sálu budete od prezentováni. 

Zde můžete využít prostor šatny pro odložení vrchních částí oděvů.

 

Na Vaši účast a přátelskou atmosféru s rozloučením letošní sezóny se těší celý organizační tým Maverick.rescue a promotér seriálu Aleš Gänsdorfer.

Maverick.rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz