''KOMPLETNÍ A OFICIÁLNÍ KALENDÁŘ AKCÍ & ZAV - 2018'' MEZINÁRODNÍCH ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ DO VRCHU ZE SERIÁLU MAVERICK RESCUE EURO CUP A AUTOSLALOM MREC 2018

10.01.2018 10:27

Vážení jezdci a příznivci závodů automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup & Autoslalomu MREC 2018.

V následující zprávě Vám již přinášíme informaci o konečných termínech a závodištích, která jsou pro sezónu 2018 připraveny a dohodnuty.

Termíny závodních víkendů jsou z 99% neměnné!!! A co se týká samotných závodišť ty jsou, taktéž již jasné a odsouhlasené. 

Je nám milou zprávou Vám sdělit, že se nám podařilo v rámci dostupných podmínek v ČR pro ročník 2018 vyjednat, kromě již tradičních podniků, také řadu velice pěkných a zajímavých tratí.  

Všeobecné informace ke kalendáři akcí a závodů Maverick Rescue Euro Cup & Autoslalom MREC 2018:

1. Čtyři podniky se pojedou společně s MČR/AČR/FAS - 2018

2. Velkou novinkou je návrat na trať ve Vír - Bystřice nad Perštejnem. Závodiště bylo mezi jezdci velice oblíbené jak profilem trati tak velice dobrým zázemím pro jezdce včetně ubytování přímo nad startem závodu. Silnice a její okolí je po kompletní rekonstrukci, po celé délce trati nový asfaltový koberec a řada bezpečnostních svodidel. Nejdůležitější je také pro nás, že postoj ze strany statutárních orgánů je velmi nakloněn. A pro Vaší zajímavost: trať "Vírské serpentiny" bude o délce 2900 m.

3. A v neposlední řadě dobrou zprávou je, že letošní kalendář závodů MREC a ostatních podniků nebude kolidovat s jinými podniky v ČR, A, SVK a i částečně ME.

6. Oficiální kalendář je možné si stáhnout ZDE:

www.maverickrescue.cz/propozice/kalendar-akci-a-zavodu-2018-maverick-rescue-z-s/

Více na: www.maverickrescue.cz/trate/

Vše ke stažení: 

OFICIÁLNÍ KALENDÁŘ AKCÍ A ZAV MREC V ROCE 2018 MAVERICK RESCUE EURO CUP A AUTOSLALOM MREC 2018.pdf (130673)

 

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel MREC Aleš Gänsdorfer