ORGANIZAČNÍ INFORMACE A VŠEOBECNÉ ZPRÁVY POŘADATELE ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ DO VRCHU NÁSEDLOVICE U KYJOVA 8.-10.7.2016 - 18°SLOVÁCKÝ KOPEC

06.07.2016 12:00
Již jen pár dnů zbývá do startu čtvrtého mistrovského podniku Maverick Rescue Euro Cup a Vloženého pohárového závodu o pohár Stanislava Firtla v Násedlovicích.
ORGANIZAČNÍ INFORMACE:
Jednou z novinek bude i samotná organizace najíždění do PZS jezdců, formálních a technických přejímek, stále se snažíme najít co nejednoduší systém pro organizátory a jezdce samotné.
 
PŘIJÍŽDĚJTE NA ZÁVODIŠTĚ AŽ PO 12:00 HODINĚ, místa je dost a dříve vás nemůžeme odbavit!!! 
 
Při příjezdu do PZS vás jezdce se závodními vozy, pořadatelé nasměrují do areálu bývalé firmy Zemas pod hřištěm v Násedlovicích. 
Zde si každý jezdec vyřídí jak administrativní tak technickou přejímku a po té může teprve odjet do depa PZS na svoje místo a rozbalit se.
Tato novinka by měla uspíšit a zkrátit jak čas váš tak celého sekretariátu. Dále jezdci nemusejí někam odjíždět z PZS a po té navážet závodní automobily na technickou přejímku.
 
Veškeré podrobné informace o systému závodního víkendu (MREC a Pohárového vloženého závodu Stanislava Firtla) se dozvíte v průběhu pátku a sobotní raní povinné rozpravy s jezdci. 
 
Ta se uskuteční v sobotu 9.7.2016 v 8:00 hodin u cateringu (stánku) pana Petra Sedláka v PZS.
 
S pozdravem organizační výbor Maverick.rescue a promotér, ředitel Aleš Gänsdorfer