Organizační pokyny k testování na okruhu v Brně

22.03.2012 19:30


Přinášíme Vám informace a organizační pokyny k testování a volnému ježdění na Masarykově okruhu v Brně dne 30.3.2012.

Po velice příjemné a velice vstřícné pracovní schůzce s vedením automotodromu v Brně dne 16.3.2012 jsme dohodli veškeré potřebné záležitosti k realizaci této akce a jejímu hladkému průběhu. 
Důležitá informace je, že stále běží registrace na tuto akci. K dnešnímu dni je rezervováno cca 50 půlhodinových tréninků a ještě jsou volná místa. Tato akce je přístupná i jezdcům se sériovými vozy a pro vyznavače tuningových aut. Více informací naleznete na webu www.maverickrescue.cz. Registrace probíhá prostřednictvím telefonu: +420 777 679 289 nebo e-mailu:maverick.rescue@seznam.cz. Stále je možnost si zarezervovat pronájem závodního vozu KTM X-bow. Na místě bude dále možnost se svézt i v různých exkluzivních vozech od týmu SVC Náchod. 
Příjezd účastníků je možný již ve čtvrtek 29.3.2012 a to od 13:00 hodin do prostoru Automotodromu (vrchní parkoviště nad boxy). Nájezd do záboxového prostoru a samotných boxů je možný v 19:00 hodin. V tento čas začne fungovat i sekretariát v boxu číslo jedna. Zde si budou moci jezdci objednat a vyzvednout klíče od boxů a registrovat se na páteční testování. 
Jezdci, kteří přijedou na Automotodrom až v pátek ráno, budou do záboxového prostoru vpuštěni od 7:00 hodin a sekretariát bude k dispozici od 7:30 do 21:00 hodin. V 8:30 hodin proběhne rozprava s jezdci v boxu číslo jedna. Další rozprava proběhne v polední přestávce, a to v 13:30 hodin, opět v boxu číslo jedna. Tato rozprava bude pro řadu jezdců, kteří přijedou až na odpolední ježdění a testování. Testování bude ukončeno v 18:00 hodin. Po té žádáme všechny jezdce, kteří se nebudou zúčastňovat závodů do vrchu Brněnský drak dne 1.4.2012, aby opustili samotné boxy a záboxový prostor a to do cca 19:00 hodin. Kdo bude chtít zůstat v boxech, musí se dohodnout s vedením Automotodromu a to ještě v pátek odpoledne. Podrobné informace dostanete v boxu číslo jedna. 
Upozorňujeme všechna média a návštěvníky, že akce je předsezónní a řada týmů bude řešit své interní a soukromé technické věci na svých vozech. K práci tedy potřebují soukromí. Z tohoto důvodu jsme se dohodli, že bude probíhat akreditace médií. Akreditační formulář najdete na webových stránkách: www.maverickrescue.cz v sekci propozice. Pokud nám formulář neodešlete na e-mail: maverick.rescue@seznam.cz, můžete ho přinést s sebou a na bráně u záboxového prostoru dostanete podrobnější informace od pořadatelské služby. 
Pokud potřebujete jakékoli informace, kontaktujte nás na mob. č.: +420 777 679 289 nebo na e-mailu:maverick.rescue@seznam.cz 

Na příjemné setkání a spolupráci se těší team Maverick.rescue a SVC Náchod