POZOR!!! ZMĚNA ZÁVODIŠTĚ ČTVRTÉHO MISTROVSKÉHO PODNIKU V KALENDÁŘI ZÁVODŮ AUTOMOBILŮ DO VRCHU ZE SERIÁLU MAVERICK RESCUE EURO CUP 2016

13.05.2016 02:13

Vážení jezdci a příznivci závodů automobilů do vrchu,

čtvrtý podnik ZAV MREC 2016 se měl uskutečnit na trati v obci Tatenice směrem na obec Strážná ve dnech 8.-10.7.2016. Od loňského roku jsme se potýkali s bezpečností na této trati. Jednalo se o dva úseky, cca po 100 metrech, které bylo nutno zabezpečit svodidly. I když jsme cca 100 metrů svodidel a firmu, která by je namontovala, sehnali, tak jsme obdrželi informaci, že podle zákonů o silniční dopravě se na tyto práce musí vypsat výběrové řízení a použít jiná, schválená svodidla dle normy. Vše by se mělo uskutečnit do příštího roku 2017.

Tudíž jsme se z bezpečnostních důvodů rozhodli závod v Tatenicích letošní rok raději zrušit a nahradit ho ve stejném termínu 8.-10.7.2016 velice oblíbenou tratí na jižní Moravě v obci Násedlovice. Toto závodiště je tratí, kde vše před několika lety začalo. Zde se postupně začal roztáčet kolotoč seriálů Berg Cup, KW Berg Cup, Liqui Moly Berg cup a dnešní seriál Maverick Rescue Euro Cup. 

Promotér a pořadatel Maverick.rescue se rozhodl na tomto podniku uctít památku zakladatele tohoto seriálu ZAV v ČR, pana Stanislava Firtla.

Závod se uskuteční v Násedlovicích u Kyjova ve dnech 8.-10.7.2016 pod názvem VI. Memoriál Stanislava Firtla.

Trať je o délce 2210 metrů, o 11 zatáčkách. Z 80% je kompletně pokryta svodidly. Předpokládáme, že bude velice příjemným zpestřením prázdninových dnů nejen pro jezdce, ale i diváky závodů automobilů do vrchu.

 

Tímto Vás srdečně zveme a přijeďte podpořit seriál závodů automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup 2016, vaší účastí :-) 

 

Další a podstatné informace Vám přineseme v nejbližší době na stránkách www.maverickrescue.cz/ 

Podstránka podniku:www.maverickrescue.cz/trate/a8-10-7-2016-nasedlovice-u-kyjova-vi-memorial-stanislava-firtla/

S pozdravem promotér a organizační výbor seriálu Maverick.rescue