Rozhovor s Pavlem Vrátilem HA-2000, který bojuje v seriálu Maverick Rescue Euro Cup.

15.04.2016 18:16

Minulý víkend se rozběhla sezona Maverick Rescue Euro cupu 2016. Jezdci poměřili své síly na motokárové trati ve Vysokém Mýtě. 
A my Vám přinášíme rozhovor s Pavlem Vrátilem .Emotikona smile 


Určite jsi byl po zimní přestávce hodně natěšený.... Jaký to byl pocit sedět znovu v závodním autě?
* Zimní přestávka utekla v celku rychle,během toho se na autě udělala preventivní údržba a museli jsme vyměnit rozbité přední okno a kapotu z důsledku nezajištěné kapoty na brněnském okruhu, udělala se i malá změna barev na autě a natesenost na první závod byla obrovská a když přišel den D ,pocit to byl výborný.
Jak hodnotíš průbeh víkendu.... Byl jsi spokojený?
*Průběh víkendu v Mýtě byl dobrý, v sobotu se jízdy odjely bez sebe větších problémů i za nepříznivého počasí, na první trénink jsme chtěli zkusit naše " staré" mokré pneu, ale jízda na nich nebyla možná, tak jsme daly pneu na sucho a rozdíl byl znatelný. V neděli bylo docela velké zdržení kvůli úniku oleje po trati, ale díky práci organizátorů a počasí, kdy přestalo konečně pršet se odejel jeden trénink, jedna ostrá na suchu o body a myslim, že si to všichni užili.
Fungovalo auto na výbornou nebo jste měli nějaké problémy?
* Auto fungovalo výborně, jak už jsem ale zmínil, na první sobotní trénink jsme dali staré mokré pneu které vůbec nefungovali a v zatáčkách auto jelo pořád rovně, přehodila se kola na sucho a hned to bylo lepší. Jinak vše bez problémů.
A jaké máš ambice pro další závod, který se koná v Náměšti, a vlastně vůbec pro tuhle sezonu???
*Ambice na Náměšť jsou jasné jako na každý závod, zajet co nejlepší výsledek. Měl by tam ale být nový povrch, který by se měl dělat v těchto dnech tak uvidíme jak to bude klouzat. A ambice na sezónu 2016? Obhájit titul ve třídě HA-2000 a pokud to dobře půjde tak získat titul mistra v Historicích.
A nakonec pozdrav pro fanoušky?:)
*Pozdrav pro fanoušky je jasný, držte nám palce a přijeďte nás podpořit na závod do Náměšť nad Oslavou.