STANDARDNÍ PROPOZICE na sezónu seriálu mezinárodních závodů automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup 2018

16.01.2018 16:33

A máme tu další dokument řádů Maverick Rescue Euro Cup pro letošní sezónu a to jsou STANDARDNÍ PROPOZICE mezinárodních závodů automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2018.

!POZOR! NEJDŮLEŽITĚJŠÍ INFORMACE PRO JEZDCE !POZOR!

Ke všem průběžně vydávaným dokumentům, Vás všechny žádáme o přečtení a prostudování.

Standardní propozice Vám přinášejí řadu důležitých informací týkající se systému administrativních, technických a organizačních postupů před začátkem sezóny a po celou dobu konání jednotlivých závodů v roce 2018.

Ty nejdůležitější informace jsou například ohledně postupů registrací do sezóny 2018 a přihlašovacího systému na jednotlivé závody, výdej licencí jezdců MREC a poplatků, postup administrativních a technických přejímek. 

Vše by mělo vést k usnadnění práce organizátorů i Vás samotných jezdců přímo na závodišti.

Veškerý systém registrací a zasílaní poplatků za licence a priorit jezdce, i letos zůstane stejný tak jako v loňské sezóně.

Priority jezdce A či B a nebo tak zvaný jezdec nováček. Jak jsme již avizovali je to z důvodů průhlednosti a zájmu jezdců, kteří chtějí startovat v MREC v sezóně 2018. Vše naleznete ve STANDARDNÍCH PROPOZICÍCH v článku 5. Bod 5.3. a v článku 7. Bod 7.3 až 7.6.

Co je to Zvláštní ustanovení? Tento dokument je jedním z nejdůležitějších propozic pro Vás jezdce před samotným závodem! Dále se dozvíte kompletní informace o systému seriálu a závodů MREC, mezinárodních závodů automobilů do vrchu v roce 2018.  

Žádáme všechny jezdce, aby si Standardní propozice přečetli! 

Dokument pod názvem STANDARDNÍ PROPOZICE bude uložen na webových stránkách seriálu WWW.MAVERICKRESCUE.CZ a to v sekci PROPOZICE na podstránce DOKUMENTY ZDE:

www.maverickrescue.cz/propozice/dokumenty-2018/

Veškeré dokumenty si také budete moci stáhnout a vytisknout.

Standardní propozice ZDE:

2.Standardní propozice Maverick Rescue Euro Cup 2018 - FINAL.pdf (622839)

 
Registrace jezdců do sezóny seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2018, 
budou spuštěny již 5. 2. 2018 od 18:00 hodin.

 

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel MREC Aleš Gänsdorfer