Tak už to začalo! Náměště nad Oslavou 6.-8.května 2016 MREC a MČR v závodech automobilů do vrchu.

15.04.2016 18:11

Slib pořadatele Zámeckého vrchu o opravě silnice, na které probíhá zmíněný závod, začíná být skutečností. Dnes v pátek proběhlo proměření a označení míst, kde se do starého povrchu zakousnou frézy a bude možno položit nový „koberec“. Začínat se bude těsně nad zátočinou U dubu a končíme na křižovatce na Otradice. Samozřejmostí bude i retardér u autobusové zastávky. Opraveno bude i 170 m svodidel před dalším vracákem na stanech. Vysečení dřevin v diváckých prostorách bereme jako samozřejmost. Co však nedokážeme „nafouknout“ jsou prostory PZS. Tady prosíme všechny jezdce o maximální využití parkovacích míst.
Oproti minulým létům poskytuje Náměšť a okolí dostatek kvalitního a moderního ubytování dle všech možných přání. Pro všechny z doprovodů a všem, kteří hledají více než závody automobilů nabízí naše město spoustu historických památek a přírodních krás. 
Takže, kam 7. – 8. května? Do Náměště nad Oslavou na Mistrovství ČR a Pohár Maverick v závodech automobilů do vrchu, kde je již k dnešnímu dni přihlášeno 100 jezdců, závodní kamion, drift na nejvyšší úrovni, závod Kaipanů, okruhové Lamborgini, bohaté občerstvení a další doprovodný program. 
Na Vaši návštěvu se těší

Ředitelství závodu