Tisková zpráva - Bratrušovské serpentiny – TZ LRT

06.09.2016 21:49

O posledním prázdninovém víkendu vyrazili jezdci seriálů Maverick Rescue Euro Cup a Mezinárodního mistrovství České republiky do dalšího bodovaného podniku letošní sezony. Jezdci MMČR zde měli poslední příležitost zasáhnout do konečného umístění v kategoriích a absolutním pořadí. Závodilo se 3270 metrů dlouhé trati, která nabídla jak technické pasáže, tak i velmi rychlé úseky. Bohaté startovní pole slibovalo pěknou podívanou, která byla však narušena několika haváriemi, nechyběly ani emočně vypjaté situace.

Náš tým měl své zastoupení opět v obou seriálech. 

Maverick Rescue Euro Cup - 

V kategorii S1-2000 svedli boj o nejlepší umístění Ladislav Ázsóth a Martin Šabík. Láďa v sobotu dojel na 4. místě, v neděli svůj čas o několik sekund zlepšil a domů si tak odvezl pohár za 3. místo. Martin Šabík v sobotním závodu skončil na 5. místě, v druhém nedělním tréninku měl lehčí kolizi, vysoká nájezdová rychlost způsobila výlet jeho Fordu Focus mimo trat, tento incident se naštěstí obešel bez následků a Martin byl opět 5.

Rostislav Ozzy Pilař v sobotu obsadil 5. místo, v neděli zabojoval a získal pohár za 3. místo v kategorii E1-2000.

Mezinárodní mistrovství České republiky - 

Milan Boháč byl v 1. sobotní jízdě nucen ze závodů odstoupit kvůli technické závadě. 

Radek Klukan po oba dva dny vyhrál kategorii  E1H+2000. V nedělním závodu vylepšil v absolutním pořadí, kde obsadil 9. místo.

A kdy se setkáme příště? Již tento víkend ve Šternberku na legendární trati Ecce Homo.

Za tiskovou kancelář Lemurs racing teamu Mgr. Eva Čepičková, tisková mluvčí