Tisková zpráva po druhém mistrovském závodě Maverick Rescue Euro Cup 2017 v Náměšti nad Oslavou 5.-7.5.2017 a poděkování pořadatelům.

09.05.2017 19:44

Ve dnech 6. – 7. května 2017 se uskutečnil druhý závod seriálu Maverick Rescue Euro Cup na legendární trati v Náměšti nad Oslavou. Závodu se zúčastnilo přes padesát jezdců seriálu MREC. Po celý víkend panovalo pěkné počasí, tudíž se oba závodní dny jezdilo na suché trati.

Za promotéra a jezdce seriálu Maverick Rescue Euro Cup chci velice poděkovat celému organizačnímu výboru a pořadatelskému sboru včele s ředitelem panem Ivanem Rybníčkem.

Děkuji touto cestou našemu úzkému organizačnímu výboru MREC za dobrou, precizní a rychlou práci v organizaci celého víkendu i před ním: konkrétně Petrovi Havránkovi, Janě Nykodýmové, Katce Stárkové, Lukášovi Stárkovi, Tereze Grusové, Marušce, Pavlovi, Dominikovi a Davidovi Vozdeckým. A také za perfektně odvedenou práci našim pěti kmenovým traťovým komisařům ze Sokolnic a Kobylnic, kteří přijeli na výpomoc na závod v Náměšti nad Oslavou. Děkuji Vám všem, v čele s Dagmar Novotnou Jiříčkovou.

Věříme, že jste si letošní XXXVI. Zámecký vrch MANN - FITER 2017 v Náměšti nad Oslavou užili a Vaše sportovní výkony byly opravdu velkým motoristickým zážitkem.

V nejbližší době očekávejte zveřejnění průběžného bodování seriálu Maverick Rescue Euro Cup po druhém podniku na www.maverickrescue.cz a FB.

Ještě jednou moc děkuji a těšíme se na shledanou na dalším podniku seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2017. :-)

P. S. V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ PLÁNUJEME NĚKOLIK ZMĚN PRO LETOŠNÍ SEZÓNU. SLEDUJTE TEDY WEBOVÉ A FB STRÁNKY. DOUFÁME, ŽE PLÁNOVANÉ ZMĚNY BUDOU KU PROSPĚCHU SERIÁLU MAVERICK RESCUE EURO CUP.

S pozdravem promotér a ředitel

Maverick Rescue Euro Cup Aleš Gänsdorfer