VELKÉ PODĚKOVÁNÍ PROMOTÉRA - III. Race Cars Show - IV. Autoslalom Maverick Rescue Euro Cup 2017 - Automotodrom Brno 22. 10. 2017

24.10.2017 18:00

Touto cestou bych rád poděkoval všem kolegům a spolupracovníkům Maverick.rescue za perfektně odvedenou práci při výstavbě a zajištění závodů na AUTOMOTODROMU V BRNĚ DNE 22. 10. 2017 na III. RACE CARS SHOW, čtvrtém podniku AUTOSLALOM MREC 2017. Hlavní dík patří: Petrovi Havránkovi, Davidovi Vozdeckému, Lukášovi Stárkovi, Matějovi Procházkovi, Alešovi Kárnému, Vladimírovi Starému, Mirkovi Bartlovi, Janě Nykodýmové, Katce Stárkové, Tereze Grusové, Janě Klinerové a za zajištění AS-šikan všem rozhodčím faktu v čele s Mirkem Pavlíkem (hasiči Sokolnice a Prace), PS-Cateringu Petra Sedláka, Časomíře s Lubošem Šabíkem a spol. a v neposlední řadě komentátorovi Vladovi Miklošíkovi a dalším.

Samozřejmě zde pracovalo a zajišťovalo chod závodiště daleko více pracovníků, tak abych na někoho nezapomněl: díky Vám všem!!!

Poděkování patří také kompletnímu týmu, včetně dispečerů zajišťující chod Automotodromu Brno a.s.

Velké poděkování patří také všem jezdcům, kteří se zúčastnili, chovali se ve sportovním duchu a svojí účastí a sportovními výkony se rozloučili s letošní sezónou MREC 2017. I Vám velké díky za sportovní výkony. A za nás pořadatele doufáme, že se Vám napoprvé akce tohoto typu alespoň trošku líbila.

Jediné mínus, o kterém momentálně víme, bylo počasí... Ale poručit větru a dešti ještě neumíme...

Ještě jednou díky přátelé a jezdci!

P. S. - Velice rád se se všemi potkám na Slavnostním vyhlášení sezóny Maverick Rescue Euro Cup a Autoslalom MREC 2017, které se uskuteční dne 25. listopadu 2017 ve městě Újezd u Brna, Štefánikova 477, 664 53 Újezd u Brna, v městském sále. Sraz všech pozvaných jezdců a hostů bude od 16:30 do 17:45 hodin. Začátek slavnostního a společenského večera započne v 18:00 hodin.

www.maverickrescue.cz/trate/iii-akce-slavnostni-vyhlaseni-serialu-mrec-25-listopadu-2017/

Promotér a ředitel MREC Aleš Gänsdorfer