Do nové sezóny 2020 s novým mediálním partnerem seriálu Maverick Rescue Euro Cup, populární kapelou MAXIM TURBULENC ...

21.01.2020 14:23

Vážení přátelé, máme zde novou sezónu mezinárodních závodů automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup 2020. Již máme kompletní kalendář nejen všech závodů a akcí pořádaných a organizovaných Maverick Rescue z.s. pro ročník 2020. 

Po několikati-leté spolupráci vstupujeme do letošní závodní sezóny s novým mediálním partnerem, s prima partou, která vždy rozproudila atmosféru do "MAXIMA" na slavnostním vyhlášení MZAV Maverick Rescue Euro Cup, a to s populární českou kapelou MAXIM TURBULENC. 

Na posledním galavečeru přišel nápad, jak na některých závodištích závodní atmosféru ještě více vylepšit a všechny dobře pobavit, nejen jezdce, doprovody a příznivce motorsportu, ale hlavně diváky a rodiny s dětmi. Organizace Maverick Rescue z.s. a kapela MAXIM TURBULENC se v letošním roce budou mimo jiné podílet na jedné velké zářijové charitativní akci pořádané pro řadu dětských domovů, Olomouckého, Zlínského a Severomoravského kraje. Této akce se zúčastní cca 360 dětí ve věku od jednoho roku až do osmnácti let, které bohužel nemají to nejcennější, a tím jsou rodiče (máma a táta). Akce se bude konat pod názvem "KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ".

Veškeré informace o akcích spojených s kapelou MAXIM TURBULENC budou průběžně vydávány na webových stránkách: WWW.MAVERICKRESCUE.CZ, a to přímo na hlavní stránce s logem kapely MAXIM TURBULENC  - MAVERICK RESCUE 2020.

Se srdečným pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s. a kapela MAXIM TURBULENC