NA II.MOHYLE MÍRU 19.-21.10.2012 SE PŘEDSTAVÍ TŘI RAKOUSKÉ SPECIÁLY A DALŠÍ ZAHRANIČNÍ JEZDCI.

25.09.2012 21:38

Závěr vrchařské automobilové sezóny 2012 ze seriálu Maverickrescue Euro Cup se bude konat na známé trati na Mohyle Míru v Újezdu u Brna a to ve dnech 19.-21.10.2012.

Pro tento poslední závod se promotér a celý realizační tým snažil obohatit startovní pole zajímavými automobily a jezdci nejen z české republiky, ale hlavně ze zahraničí. Po dlouhých jednáních v minulém týdnu se nám podařilo pro tento závod dohodnout řadu rakouských jezdců, kteří jezdí v letošní sezóně jak mistrovství Evropy, zónu a rakouské mistrovství. Kromě jezdců, kteří se dnes na závod II. Mohyla Míru přihlásili, stále probíhají jednání s dalšími jezdci nejen v zahraničí, ale i u nás. Nyní Vám představíme prvních šest jezdců a to na velmi zajímavých strojích, které budou vrcholem letošního seriálu Maverick.rescue Euro Cpu 2012. Více ZDE: https://www.maverickrescue.cz/registrace/ii-mohyla-miru-20-21-10-2012/.

Na závodu se představí ve třídě E2/C nad 2000 cm 3 v čele s jezdcem Ferdinandem Madridem na Normě M20F také Philips Wilhelm na stroji Osella PA20IS a Hubert Sonnberger se strojem PRC PR6. Dále ve třídě E1 nad 2000 cm 3 Michael Wilhelm na stroji Mitsubishi Lancer EVO VIII a třída S2 bude zatím obsazena polskou závodnicí Joannou Madrian, jako dubler se představí opět jezdec z Rakouska Siegfried Haider, oba dva na stroji KTM x bow.


Ferdinand Madrian - Norma M20F                  Philipp Wilhelm - OSELLA PA20IS       Hubert Sonnberger PRC PR6

 

Pevně věříme, že výše jmenovaní jezdci zdárně dokončí evropský šampionát a rakouské mistrovství, které se jede ještě týden před závodem MREC II.Mohyla Míru.

Tímto zveme Vás všechny jezdce, kteří se chcete rozloučit s letošní sezónou a posbírat ještě pár bodů do absolutního pořadí jak ve třídách, tak absolutně v seriálu Maverickrescue Euro Cup 2012.

 

Team Maverick.rescue