OZNÁMENÍ - Testování a volné tréninky závodních automobilů ve dne 23. -25. 4. 2021na Automotodromu v Brně ZRUŠEN / CANCELLED

14.04.2021 09:48

Vážení jezdci,

Oznámení: dnes 14. 4. 2021

Testování a volné tréninky závodních automobilů ve dnech 23.-25.4. 2021 na Automotodromu v Brně, jsme nuceni ZRUŠIT / CANCELLED.

Dear all,

Testing for racing cars for drivers with a racing license scheduled for April 23-25, 2021 at the Automotodrom Brno WAS CANCELED!!!

Justification: Current situation with COVID-19 and all measures and new regulations in force since 12 April 2021 will not allow this event to take place in the Czech Republic.

Information: if the situation allows, we will organize the testing later, we will inform you about everything in time.

Thank you for your understanding

Na všem se intenzivně a precizně pracovalo, jak z naší strany organizátorů tak velkým přispěním celého vedení Automotodromu Brno a.s.

- V úterý proběhla řada jednání a telefonních hovorů za jakých podmínek můžeme vše uspořádat. Ale ať jsme všem příslušným úřadům a organizacím přednesli, jaké máme připravené opatření proti nákaze COVID-19 a dodržení všech hygienických opatření. Vše nakonec dopadlo tak, že vedení Automotodromu v Brně obdrželo informaci, že se musí řídit. 

Odůvodnění: Je třeba se řídit současnou situací s onemocněním COVID-19 a všemi opatřeními a novými nařízeními platnými od 12. dubna 2021, 

v České republice. To znamená pouze ve dvojicích a dvojice od sebe na deset metrů a maximálně dvanáct lidí v celém areálu automotodromu v Brně, s personálem max 30 osob!

Konstatujeme jen jediné: NĚKDO MŮŽE A JINÝ NE! JAK JE MOŽNÉ ŽE JINDE SE AKCE MOHOU POŘÁDAT A JINDE NE? NA KAŽDÉHO JINÝ METR…

Děkujeme za Vaši přízeň a podporu v této nelehké době.

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s., Automotodrom Brno a.s., Ministerstvo zdravotnictví a hlavní hygienik České republiky