PTÁTE SE, KDE SE VZAL SÉBASTIEN PETIT NA VRBENSKÉM VRCHU MZAV MAVERICK RESCUE EURO CUP A MČR VRBNO POD PRADĚDEM 5.7.2020?

06.07.2020 18:16
Již delší dobu komunikujeme s řadou jezdců, kteří se zúčastňují pravidelně Mistrovství Evropy závodů automobilů do vrchu a řada z nich se vyjádřila, že má zájem startovat v seriálu MZAV Maverick Rescue Euro Cup v České republice. 
Na pozvání promotéra a ředitele závodů MZAV MREC a MČR Aleše Gänsdorfera přijal pozvání právě jeden z nejlepších jezdců ME Sébastien Petit z Francie.
Sympatický Francouz je mnohanásobným mistrem Francie, naposledy v letech 2017 a 2018 s Normou M20FC. Dále držitel mnoha traťových rekordů, mimochodem naposledy na závodišti v Ústí nad Orlicí v sezóně 2019. 
Hlavním důvodem setkání na závodišti ve Vrbně pod Pradědem bylo od Sébastiena Petita zjistit a zdokumentovat pro ostatní jezdce, jaké máme bezpečnostně zajištěné závody.
Schůzka proběhla ve velice příjemné a kamarádské atmosféře, výsledkem je velice kladné hodnocení zabezpečení, a to bude tlumočeno i dalším špičkovým jezdcům ME. 
A pokud se vše bude zdárně odvíjet, tak můžeme předpokládat, že řada z nich se představí při srpnovém závodě 
"I. ALBRECHTICKÝ KOPEC" Lanškroun 21.-23.8.2020. 
A kteří to budou? 
Sébastien Petit již svoji účast přislíbil a ostatní jezdci? Na ty si ještě musíme počkat.

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue

Ředitel a promotér

Aleš Gänsdorfer
www.maverickrescue.cz