AKREDITACE PRO MÉDIA MAVERICK RESCUE z.s. - PRESS, FOTO, TV, VIDEO, TISK, RÁDIA, INTERNET NA SEZÓNU 2024

18.03.2024 14:19

Vážení mediální přátelé a partneři,

již se nám blíží čas, kdy započne osmnáctá motoristická sezóna v mezinárodních závodech automobilů do vrchu ze seriálu LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech & Maverick Slalom - Trophy 2024.

Pro Vaši i naši pracovní činnost je třeba se připravit, aby vše přímo na závodišti probíhalo k Vaší a naší spokojenosti.

Jedním s potřebných dokumentů je AKREDITAČNÍ FORMULÁŘ PRO MÉDIA při závodech automobilů do vrchu LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech & Maverick Slalom - Trophy 2024.

UPOZORŇUJEME ŽE: pokud nebudete řádně za-akreditováni nebudete se moci oficiálně účastnit podniků vypsaných Maverick Rescue z.s.!

Tento dokument bude uložen na stránkách webu: www.maverickrescue.cz a to v sekci PROPOZICE: na podstránce AKREDITACE MEDIA 2024: 

Více ZDE:

www.maverickrescue.cz/propozice/akreditace-od-organizace-maverick-rescue-z-s-media-tv-video-foto-a-press-2024/

Žádáme všechna média, aby si akreditační formulář pečlivě přečetla a řádně vyplnila (kompletně)!

Pokud formulář nebude kompletně, čitelně a řádně vyplněn, akreditace nebude přijata!

Formulář ke stažení a vyplnění akreditace ZDE:

Akreditační formulář pro média, TV, video, foto, press MMZAV LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech a MST Maverick Rescue z.s. 2024 (2).pdf (351245)

Postup pro žádost o akreditaci médií:

Stáhněte si formulář a vyplněný s vaším okopírovaným press pasem nebo oficiálním pověřením mediální společnosti, pro kterou pracujete a poté zasílejte na emailovou adresu promotéra:maverick.rescue@seznam.cz

Pro letošní rok (sezónu 2024) akreditace podléhají schvalovacímu procesu!

První novinkou, která je nutností bude akreditace na každý závod seriálu zvlášť. To znamená, že celoroční karty press se nevystavují a proto vás žádáme, aby jste při poslání e-mailu vždy napsali o který závod máte zájem se zúčastnit.

Pokud bude vaše akreditace schválena, tak na každém závodě, kterého se zúčastníte obdržíte kartu daného podniku, která vám platí pouze na daný podnik.

Důležitá informace je: že Vaší povinností je se akreditovat na každém závodě seriálu MMZAV LM-MHCC a MZAV MST 2024 a všech ostatních akcí. Další vaší povinností je se podepsat na prezenční listinu daného podniku. Vaše jméno a číslo, které vám bude přiděleno na sekretariátu akreditace. Vaše akreditace je třeba zaslat nejpozději tři dny před podnikem, to jest v úterý v daném týdnu závodu.

Na každém závodě obdržíte vestu PRESS, ta je zpoplatněna vratnou kaucí v částce 500,-Kč / 20 EURO.

Více na: WWW.MAVERICKRESCUE.CZ

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s. a promotér a ředitel MMZAV LM-MHCC a MZAV MST 2024

Aleš Gänsdorfer