Organizační pokyny pro jezdce a doprovody Vrbenský vrch 2020!!! 3.-5.7.2020 Vrbno pod Pradědem

02.07.2020 11:09

1, Příjezd na závodiště ve směru od Bruntálu, Starého Města, Světlé Hory a Andělské Hory. Přijedete na zábranu a zde vás pořadatel informuje v které části depa máte parkovat.

2, Příjezd na závodiště ve směru od Vrbna pod Pradědem a Karlovic, bude jen pro kamiony a formulové jezdce MČR, MČR – HA, ČT + MREC. Jezdci skupin PF 1-5, kteří mají depo ve spodní části trati u startu.

3, K závodnímu vozu v depu je možno mít jedno doprovodné vozidlo, které bude označeno samolepkou na čelním okně, kterou dostanete u administrativní přejímky. Neoznačené vozidla nebudou do depa vpuštěny.

4, Zákaz kotvení stanů vrtáním do asfaltu.

Pokyny pro svoz

1, Svozy budou probíhat podle skupin, které budou očíslovány 1,2,3. Tyto čísla budou přidělena na administrativní přejímce.

2, Popis svozu:

Skupina č.1 – po vyzvání pořadateli, sjíždí z horního depa do prostoru startu, kde projede celým depem a na křižovatce se otáčí a řadí se na pravou stranu vozovky. Zde čeká než bude pořadatelem vyzván k výjezdu do prostoru startu. Po odstartování a projetí cílem si zajede do prostoru svého depa.

Skupina č.2 – po vyjetí celé skupiny č.1 a vyzvání pořadatelem sjíždí z horního depa do prostoru startu, kde projede celým depem a na křižovatce se otáčí a řadí se na pravou stranu vozovky. Zde čeká než bude pořadatelem vyzván k výjezdu do prostoru startu. Po odstartování a projetí cílem si zajede do prostoru svého depa.

Skupina č.3 – startuje ihned po odstartování posledního vozu skupiny 2, po projetí cílem se v prostoru pro svoz otočí a čeká až vyjede celá skupina 3. Po projetí posledního vozu proběhne svoz. Po projetí startem vozy zajíždí do svých parkovacích míst bez otáčení. Až projedou všechny vozidla můžou se otočit.

Se skupinou č.3 sjíždí dolů i skupina č.1, která se dole na křižovatce otáčí a dále už platí pravidla uvedená v bodu pro skupinu č.1.

S pozdravem pořadatel AMK Vrbno pod Pradědem v AČR a organizační výbor a promotér Maverick Rescue z. s.

V případě, že potřebujete poradit, INFORMACE ZDE:

Pořadatel AMK Vrbno pod Pradědem v AČR

Martin Pleva Mobil: +420 603 809 394

Ředitel a promotér

Aleš Gänsdorfer
Maverick.rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz