PŘICHÁZEJÍ VELKÉ ZMĚNY NA VELIKONOCE MMZAV LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech 2024

01.04.2024 08:06

Série Mezinárodních závodů automobilů do vrchu LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech 2024 přináší hned několik změn. 

Stejně jako loni, tak také letos se můžete těšit na krátké reportáže v pořadu Týden v Motorsportu vysílaném na O2 TV SPORT, které budou do tohoto motoristického magazínu zařazeny v nadcházejícím týdnu po skončení závodů a zároveň je následující pondělí naleznete na YouTube kanále.

ODKAZ ZDE:

https://youtube.com/…yfj

1. NOVINKA PRO LETOŠNÍ SEZÓNU, samostatný pořad a sestřihy!

VELKOU ZMĚNOU pro letošní sezónu jsou samostatné, 25-30 minutové sestřihy z jednotlivých podniků série MMZAV LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech, které budou po 14 dnech odvysílány jako samostatný pořad. 

Na první samostatný díl, který bude monitorovat závodní dění na brněnském Automotodromu, se můžete v premiéře na O2 TV SPORT těšit v pátek 19. Dubna 2024.

2. NOVINKA PRO LETOŠNÍ SEZÓNU, TELEVIZNÍ KANÁL

MMZAV LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech

Zároveň jsme pro vás připravili samostatný YouTube kanál, na kterém nejen, že po odvysílání v televizi naleznete jednotlivé dlouhé sestřihy ke zhlédnutí, ale také na něm můžete v době trvání závodů samotných naladit on-line přenos přímo z místa dění.

ODKAZ ZDE:

https://youtube.com/…06Z

Celý tým přeje veselé Velikonoce a těšíme se na vás nejen na závodních tratích, ale také podél nich a nebo u vysílání, na kanále TV- O2 TV SPORT a LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech.

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s. a promotér a ředitel MMZAV LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech 2024 Aleš Gänsdorfer