AKTUÁLNÍ INFORMACE KE STAVU FORMULOVÉHO JEZDCE JAROSLAVA BUCHARA PO HAVÁRII NA IX. MOHYLE MÍRU ZE SERIÁLU MREC 2013

11.10.2013 17:18
Přinášíme Vám informace ke zdravotnímu stavu Jardy Buchara po nešťastné havárii na posledním podniku Maverickrescue Euro Cup na IX. Mohyle Míru. Ve středu 2.10.2013 se jezdec J.B. podrobil velice náročné a časově dlouhé operaci, která trvala více jak pět hodin. Operovala se páteř a kotník a VŠE SE ÚSPĚŠNĚ ZDAŘILO!!! Jarda již v pátek 4.10.2013 byl postaven do takzvaného chodítka a začal velice intenzivně rehabilitovat. Jeho velká píle při rehabilitaci přinesla své ovoce a již tento týden ve středu byl schopen převozu do nejbližší nemocnice u svého bydliště, aby mohl být se svou rodinou. 
Už dnes máme přichystaný plán, jak Jardu Buchara přepravit 16.11.2013 do Násedlovic na Slavnostní vyhlášení absolutních vítězů seriálu Maverickrescue Euro Cup 2013. Vše se samozřejmě bude odvíjet podle možností rehabilitačního centra?
Jarda Vám všem moc a moc děkuje za Vaše povzbuzující vzkazy, které jsem mu osobně předal.
Velké poděkování Všem lékařům a personálu FN Brno Bohunice. A taky těm, co stále nabízeli jakoukoli pomoc...DÍKY!!!
Na Vás všechny se těšíme na Slavnostním vyhlášení absolutních vítězů v Násedlovicích dne 16.11.2013. Podrobné informace přineseme v následující aktualitě příští týden. Několik záběrů ze zásahu záchranných složek a nejen to si můžete prohlédnout na pěkném videu od Vítězslava Klígla, které je níže.
 
S pozdravem promotér seriálu MREC Aleš Gänsdorfer