AKTUÁLNÍ INFORMACE PROMOTÉRA MAVERICKRESCUE EURO CUP K ZÁVODU V BRATRUŠOVĚ.

21.08.2013 13:59

Vážení kolegové, kamarádi a jezdci,

touto cestou bychom chtěli poděkovat všem, co přispěli k uspořádání čtvrtého podniku ze seriálu MREC 2013 v Bratrušově u Šumperka na II.Bratrušovských serpentinách ve dnech 16.-18.08.2013.

Děkujeme za perfektní organizaci při stavbě závodiště a také samotného průběhu závodů. Poděkování patří celému organizačnímu týmu Maverick.rescue, pořadatelům, hasičům Bratrušov, hasičskému sboru ze Šumperku, traťovým komisařům (hasičům) ze Sokolnic a Prace u Brna, časoměřičské skupině pana Luboše Šabíka, panu Petru Nezbedovi za perfektní ozvučení celého areálu závodiště, komentátorovi závodů panu Miklošikovi za krásnou atmosféru při závodech, záchrannému systému Track rescue, zdravotní službě vedenou hlavním lékařem panem Jirkou Korbičkou, všem našim spolupracovníkům kameramanům - Jakubovi Hrdličkovi, Pavlovi Marčákovi, Miroslavu Gregorovičovi a dalším, fotografům za krásné galerie (fotodokumentaci), partě okolo kluků Grusových, za catering (občerstvení) panu Petrovi Sedlákovi a v neposlední řadě všem zúčastněným jezdcům za vzorné chování v depu a na samotné trati. 

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na zastupitele obcí v Bratrušově, Kopřivné, Rejcharticích, Rapotíně a městu Šumperk, policii ČR, SSOK Olomouc a dalším.

Pokud jsme na někoho zapomněli, tak se omlouváme a závěrem všem, kdo se podílel na tomto závodním víkendu, patří velký dík.


 

NA VÁS VŠECHNY SE TĚŠÍME NA PÁTÉM PODNIKU A TO V DIVÁKÁCH U HUSTOPEČ NA ZÁVODĚ POD NÁZVEM "DIVÁCKÁ 13°".

PRO JEZDCE REGISTRACE ZDE: https://www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-divaky-14-15-09-2013/.


 

Za celý organizační Team Maverick.rescue Aleš Gänsdorfer