Důležitá žádost na všechny jezdce!!! - upozornění (ODHLÁŠKY) a informace pro jezdce I.GMS ALBRECHTICKÝ KOPEC - ALBRECHTICE U LANŠKROUNA 21.-23.8.2020

10.08.2020 09:54
Za několik dnů, již startujeme pátý a třetí podnik závodů automobilů do vrchu v Albrechticích u Lanškrouna, podnik je vypsán pro oba mistrovské závody Maverick Rescue Euro Cup 2020 & MČR/MČR-HA/ ČT 2020.
Obě startovní listiny jsou letos naprosto plně naplněny v Maverick Rescue Euro Cup je přihlášeno 108 jezdců a v MČR/MČR-HA/ ČT je přihlášeno 98 jezdců, celkem 206 jezdců.
Je to na naše poměry naprosto neskutečné číslo přihlášených jezdců, ale je třeba říci, že ve startovních listinách jsou registrováni jezdci v obou seriálech a víme o jezdcích, kteří nejspíše startovat nebudou.
Pořadatelé chtějí vyhovět a přijmout do závodů co nejvíce jezdců a tomu podnikají veškeré organizační kroky, aby se také jezdci řádně poskládali do PZS.
 
Již dnes je, ale naprosto jasné, že se na tento závod všichni jezdci nedostanou!!! 
 
A proto žádáme vás všechny, kteří vědí že se nemohou podniku v Albrechticích u Lanškrouna zúčastnit, aby provedli co nejdříve ODHLÁŠKU!!! A tak uvolnili místa všem jezdcům, kteří chtějí opravdu startovat!!!
 
Odhlášku naleznete vždy na konci seznamu přihlášených jezdců v registru.
 
Maverick Rescue Euro Cup - (NA KONCI SEZNAMU) ZDE:

online.timing.sk/prihlasky/Prihlasky.dll/PrihlaseniPretek?Jazyk=SK&Pretek=372&Sort=Registracia

MČR/MČR-HA/ ČT - (NA KONCI SEZNAMU) ZDE: 

online.timing.sk/prihlasky/Prihlasky.dll/MCRPrihlaseniPretek?Jazyk=CZ&Pretek=372&Sort=Registracia

 
Všem jezdcům děkujeme za příkladný přístup k ostatním jezdcům, pořadateli a organizátorům.
 
Veškeré informace k podniku naleznete ZDE:
S pozdravem promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer, organizační výbor Maverick Rescue z. s.