DŮLEŽITÉ INFORMACE K ZÁVODU V BRATRUŠOVĚ - II. BRATRUŠOVSKÉ SERPENTINY 16.-18.08.2013 A PÁR SLOV K SITUACI S LICENCEMI...

10.08.2013 16:42

 Již za necelý týden započne čtvrtý podnik ze seriálu automobilových vrchařů ze seriálu Maverickrescue Euro Cup 2013. A to na trati, která je velice zajímavá a oblíbená mezi většinou jezdců i diváků. Jsme velice rádi, že po loňské zdařilé premiéře se nám podařilo závod v Bratrušově u Šumperka opět zařadit do kalendáře a tím nastartovat novou tradici této tratě.

 

Nyní Vám jezdcům a týmům přinášíme pár důležitých informací:

1. Příjezd jezdců na závodiště (do depa) je stanoven den 16.08.2013 od 12:00 hodin!!! Prosíme, dříve NEJEZDĚTE!!!

Jelikož je přihlášeno mnoho jezdců, jejich příjezd do depa bude postupně organizován, a to panem Jaroslavem Kadlecem a jeho kolegy, na příjezdech do depa závodních strojů. Dbejte jejich pokynů! 

 

2. Tak, jako v roce loňském, se nám i pro letošní závod podařilo zajistit velkou louku ve střední části obce Bratrušov - v depu. Na ní budou odstavovány vaše vleky (hengry). Mohou tam stát i závodní a osobní automobily. Vše opět koordinováno panem Kadlecem a jeho týmem.

 

3. Jelikož se nacházíme de facto v podhůří Jeseníků, chráněné přírodní oblasti, a přímo v obydlené obci Bratrušov, prosíme a žádáme všechny účastníky, aby dodržovali pořádek a noční klid v depu závodních strojů!!!

 

4. Součástí každého podniku (závodu) MREC je vydání dokumentace dle řádů. Žádáme jezdce a doprovody, aby si přečetli Zvláštní ustanovení, Organizační podmínky, Oficiální časový harmonogram atd. Naleznete ZDE: https://www.maverickrescue.cz/trate/a17-18-8-2013b/.

 

NOVINKY PRO JEZDCE A NÁVŠTĚVNÍKY ZÁVODU!!! 

1. Součástí podniku bude výstava závodních automobilů ve městě Šumperk na náměstí, ulice Fialová, od 14.-16.08.2013, tak jako loni při kulturní akci města. Jedná se o celosvětový folklorní festival "CIOFF"I.O.V. pod názvem Roztančená ulice. Srdečně Vás všechny zveme "CIOFF"I.O.V. a Team Maverick.rescue, více o festivalu naleznete ZDE: https://www.festivalsumperk.cz/program.html.

 

2. Časoměřičská skupina ADACO Košice, pan Luboš Šabík, vzhledem k mnoha dotazům na příchozí SMS zprávy s časy jezdců, kteří již projeli do cíle a chtěli by znát svůj závodní čas: „Tuto službu Vám jezdcům, kteří máte zájem, aby Vám přicházeli časy SMS zprávou, nabízíme. Stačí, aby si na administrativní přejímce o tuto službu jezdec požádal, zadal své telefonní číslo a operátora a bude mu vyhověno. Tato služba bude zpoplatněna a to na celý závodní víkend částkou 1,50 EURO nebo 40,- Kč u vedoucího časomíry pana L. Šabíka.“

 

3. O víkendu bude umístěn v jedné části depa kromě našeho občerstvení, pana Petra Sedláka, také reklamní stánek firmy Big Shock, energetické nápoje s hosteskami. Zde budete moci také požádat o překapávanou kávu od firmy Segafredo.

 

4. Dále se nám podařilo projednat a vyjednat účast televize sport5 (www.sport5.cz). Štáb se zúčastní závodů v sobotu večer a celý nedělní závodní den. Televizní záznam z II. Bratrušovských serpentin bude třicetiminutový a kdy bude odvysílán, Vám sdělíme v aktualitě po závodě v Bratrušově.

 

Co se týká jezdců s licencemi FAS a AČR:

Od neděle dne 4.8.2013, co jsme se dozvěděli od některých jezdců o problému se startem jezdců s licencemi, po celé tři dny jsme řešili, jak tuto nastalou situaci vyřešit. Několik návrhů jsme z naší strany navrhli na FAS panu Koubkovi. Například k dispozici trať v Bratrušově, Divácích a dříve již také ve Šternberku, dále z naší strany zaslat písemnou žádost o zařazení a udělení výjimky o zařazení podniku v Bratrušově pro Českomoravský pohár a vypsání volného podniku třeba pro MČR a nebo další seriál, když bylo zrušeno tolik závodů. Další možností bylo zařazení závodu v Bratrušově do kalendáře LMBC, ať už jako bodovaný a nebo jen volný podnik. 

Stálo nás to všechny řadu času a snahy, ale vždy nám bylo řečeno, že to nejde, již to není možné, to se nestihne projednat a nebo, že je to zbytečné. 

Více v této chvíli z naší strany nemůžeme udělat. Je třeba se na plno věnovat přípravám čtvrtému podniku v Bratrušově.

 

Děkujeme za Vaši dosavadní přízeň a těšíme se na viděnou v Bratrušově.

S pozdravem Team Maverick.rescue, GMS a KV-motorsport Team o.s