Důležité informace ke čtvrtému podniku MREC "I. Tatenické serpentiny - Vlčí vrch" TATENICE U LANŠKROUNA - ČESKÁ REPUBLIKA 13.-14.6.2015, trať a registrace do závodu.

18.05.2015 09:30

Vážení motorističtí přátelé a jezdci seriálu mezinárodních závodů automobilů do vrchu pro celou střední Evropu seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2015,

vzhledem k tomu, že do minulého týdne stále probíhala jednání ohledně bezpečnostního zabezpečení na samotné trati v Tatenicích, prozatím jsme nespouštěli registrační systém do závodu.

Vzhledem k maximální vstřícnosti ze všech stran statutárních orgánů, Vám můžeme přinést prozatímní dobré zprávy. Během tří týdnů budou na trati ve dvou nejkritičtějších zatáčkách namontována svodidla o délce 100 metrů. Pokud by realizace s časových důvodů nebyla do startu závodu možná, budou na tyto dvě místa dovezena a instalována svodidla betonová.

Samotná trať bude maximálně zabezpečena novinkou (tou jsou gumové špalky pneumatik do písmene Z, které se používají na automotodromech jako bariéry u svodidel).

Dále připravujeme velké zabezpečení balíky slámy a opět špalky z pneumatik. O závod v samotné lokalitě a místě je velký a kladný zájem, proto se podnikají maximální kroky, aby byl tento závod realizován. 

Nic méně bezpečnost jezdců a diváku je nadevše! 

 

SPUŠTĚNÍ REGISTRACÍ DO ZÁVODU "I. Tatenické serpentiny - Vlčí vrch"

TATENICE U LANŠKROUNA - ČESKÁ REPUBLIKA 13.-14.6.2015 

Vážení jezdci, dne 18.05.2015 v 18.00 hodin budou spuštěny registrace na závod "I. Tatenické serpentiny - Vlčí vrch" TATENICE U LANŠKROUNA - ČESKÁ REPUBLIKA 13.-14.6.2015 započítané do seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2015.

 

Další informace o registraci naleznete v další aktualitě na: 

www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-do-zavodu-i-tatenicke-serpentiny/

 

S pozdravem organizační výbor Maverick.rescue a spol.