!DŮLEŽITÉ INFORMACE! Organizační uspořádání parkoviště závodních strojů v Bratrušově 26.8.2016 V.BRATRUŠOVSKÉ SERPENTÍNY - "III.MEMORIÁL KARLA ORLA"

21.08.2016 21:22

Již se pomalu a jistě přiblížil termín 6. podniku opět společných Mezinárodních závodů automobilů do vrchu: MREC a MČR, v Bratrušově u Šumperka 26.-28.8.2016.

Zde najdete podrobnější informace:

Organizační podmínky pro jezdce MREC - MČR BRATRUŠOV 2016.pdf (60765)

Z důvodů celoročního uzavření Červenohorského sedla, je směřována automobilová doprava směrem na obec Bratrušov. Organizátoři mají již od pátku 26.8.2016 udělenou výjimku na objízdnou trasu, ale za určitých podmínek!

Proto Vás všechny, žádáme o naprosté dodržování následujících pokynů!

Nyní Vám přinášíme důležité informace k parkovišti závodních strojů. Jelikož k 21.8.2016 je přihlášeno na tento závod celkem z obou dvou seriálů cca 100 jezdců (50 jezdců MREC + 46 jezdců MČR), bude velice důležité, aby všichni účastníci respektovali systém parkování a pokyny všech pořadatelů! Maximální celkový počet jezdců je stanoven na 130.

Kdo neuposlechne organizačních pokynů pořadatelů a vedoucího depa, musí počítat s tím, že bude vykázán mimo obec Bratrušov za brány PZS.

Organizátoři mají připraven systém najíždění do PZS, dle požadavků a možností obce Bratrušov.

Proto nekomplikujte svojí neukázněností práci organizátorů.

Rezervace míst se v PZS nedělají a vše se bude s vámi domlouvat přímo na místě. Proto neprovádějte, žádné malůvky a páskování míst na komunikaci!

Systém najíždění jezdců do parkoviště závodních vozů

Příjezd do PZS je pro všechny jezdce určen na pátek 26.8.2016 v 10:00 hodin. Tímto žádáme všechny jezdce a doprovody, aby dříve, než v tento určený čas, nepřijížděli a nesnažili se dostat do PZS!

Jezdci, kteří přijedou od města Šumperk, budou zastaveni na bráně v obci Bratrušov (pořadatelskou službou).

Jezdci, kteří přijedou od obce Kopřivná, projedou celou závodní trať a budou zastaveni na bráně před startem.

Po desáté hodině budou všichni jezdci postupně najíždět do PZS a dle instrukcí vedoucího PZS řadit na místa za sebe.

Jakmile jezdci zaparkují na místo v parkovišti závodních strojů a složí své závodní vozy, tak všechny vozíky, hengry a osobní automobily odvezou na určené místo v depu na pronajatou louku.

Na místě v PZS budou pouze závodní automobily, mechanické vozy a ubytovací karavany!!!

Vše bude řádně označeno pořadatelem závodů.

 

Na Vás všechny jezdce se těší organizační Team Maverick.rescue