DŮLEŽITÉ POKYNY A INFORMACE PRO JEZDCE, MECHANIKY A DOPROVODY! NÁSEDLOVICE 14.-16.5.2021 Maverick Hill Climb Czech a Maverick Slalom – Trophy

10.05.2021 15:11

Co vše musíte splnit a dokumentovat, aby jste byli v puštěni do parkoviště závodních vozů.

COVID INFO:

Všichni jezdci a jejich doprovody musí před vstupem do areálu v Násedlovicích předložit potvrzení negativního testu na COVID-19 (PCR a nebo antigenního testu). Potvrzení nesmí být starší více než 48 hodin (před vstupem do areálu závodiště Násedlovice). Akce se bude řídit platnými hygienickými opatřeními, vydanými k této sportovní akci a aktuálními nařízeními vlády ČR.

- Závod proběhne bez účasti DIVÁKŮ (diváci nejsou na této akci povoleni)

- Jezdec, mechanik a doprovod, předloží potvrzení negativního testu na COVID-19 (PCR a nebo antigenního testu). Potvrzení nesmí být starší více než 48 hodin.

- Do areálu závodiště všechny týmy (jezdci, mechanici, doprovod, pořadatelé, organizátoři atd.), musí přijíždět pouze přes hlavní bránu (vstupní filtr). To znamená od obce Násedlovice, kde se zařadí za sebe a vyčkají ve frontě, než budou odbaveni účastníci, kteří přijeli před ním.

Veškeré ostatní vjezdy na závodiště jak od cíle (Čejč) a od kravína (Karlín), budou hermeticky uzavřeny a to po celé tři dny. Tudy se nikdo do areálu nedostane!

- U vstupního filtru všichni účastníci odevzdají potvrzení o testu a vypíší čestné prohlášení.   Po té dostanou na ruku pásku (COVID – NEGATIV). Tuto pásku budou nosit po celou dobu akce! V případě opuštění PZS a příjezdu zpět se prokážou touto páskou.

- Pokud potvrzení máte ve formě sms, žádáme všechny aby si ho uložili do svého počítače a vytiskli. Dále kdo je již očkován doloží kopii certifikátu, kdo prodělal v posledních 90 dnech COVID -19, předloží že jej v tuto dobu prodělal.

- Pohyb v PZS: respirátor, rouška se budou muset nosit v případě pokud nebudou dodrženy dvoumetrové rozestupy. Dále při administrativních přejímkách na sekretariátu, bude rouška, respirátor povinná!

- Během sobotních a nedělních závodů všichni, mechanici a doprovod, před předstartovním prostorem budou nosit respirátor, či roušku!

Ředitel a promotér MZAV MHCC a MST

Aleš Gänsdorfer
Maverick Rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: 
maverick.rescue@seznam.cz