DŮLEŽITÉ!!! REGISTRACE JEZDCŮ NA PODNIK MZAV A AUTOSLALOM MAVERICK RESCUE EURO CUP "I.VÍRSKÉ SERPENTINY" Obec Vír - Bystřice nad Pernštejnem ve dnech 8. – 10. června 2018

29.05.2018 18:11

Reagujeme na řadu dotazů od jezdců, že se chtějí přihlásit do závodu, až po podniku ME ECCE HOMO ve Šternberku. A také na jezdce Autoslalomu, kteří se chtějí registrovat, až po jejich mistrovském podniku 2.6.2018 v Agrokomplexu Nitra na SVK.

Žádáme všechny jezdce, kteří se chtějí do závodu registrovat, aby tak učinili co nejdříve! Organizátoři se potřebují na podnik v dostatečném čase připravit. 

!!!JE LEPŠÍ SE ZAVČAS PŘIHLÁSIT A POKUD BUDETE MÍT PROBLÉM, ŽE SE BUDETE MUSET ODHLÁSIT JE TO PRO POŘADATELE PODNIKU LEPŠÍ, NEŽ KDYŽ SE VŠICHNI PŘIHLÁSÍ AŽ TÝDEN PŘED PODNIKEM!!! !!!ORGANIZÁTOŘI VYRÁŽEJÍ NA ZÁVODIŠTĚ JIŽ ZE ZAČÁTKU TÝDNE, ABY VŠE PŘIPRAVILI, TÍM NÁM HODNĚ POMŮŽETE!!! 

DĚKUJEME :-)

Registrace do závodu seriálu Maverick Rescue Euro Cup ZDE:

www.maverickrescue.cz/registrace/i-virske-serpentiny-vir-bystrice-nad-pernstejnem-9-10-6-2018-maverick-rescue-euro-cup/

Registrace do závodu seriálu AUTOSLALOM Maverick Rescue Euro Cup ZDE:

www.maverickrescue.cz/registrace/i-virske-serpentiny-vir-bystrice-nad-pernstejnem-9-10-6-2018-1-autoslalom-maverick-rescue-euro-cup/

Veškeré informace k podniku naleznete na webu ZDE:

www.maverickrescue.cz/trate/a9-10-6-2018-i-virske-serpentiny-vir-bystrice-nad-pernstejnem/

Vážení jezdci rychlých koní pod kapotou! 

Co nejsrdečněji, bychom Vás všechny ještě jedou rádi pozvali na nové závodiště zařazené do letošního kalendáře závodů automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup 2018Novinkou letošní sezóny Maverick Rescue Euro Cupu budou červnové závody na obnovené trati po deseti letech ve Víru u Bystřice nad Pernštejnem.

Trať o délce 2900 metrů, 100% asfalt (nový asfaltový povrch), trať je z 80% osazena novými svodidly, šíře vozovky 8 - 10 metrů, start v nadmořské výšce 110 metrů - cíl v nadmořské výšce 545 metrů.

S pozdravem organizační výbor a promotér Maverick Rescue z. s.

Aleš Gänsdorfer
Maverick.rescue
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz