INFORMACE O AKREDITACI MÉDIA MAVERICK RESCUE z.s. - PRESS, FOTO, TV, VIDEO, TISK, RÁDIA, INTERNET V ROCE 2020.

25.02.2020 14:07

Vážení mediální přátelé a partneři,

již se nám blíží čas, kdy započne třináctá motoristická sezóna v mezinárodních závodech automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup & Maverick Rescue Slalom - Trophy 2020.

Pro Vaši i naši pracovní činnost je třeba se připravit, aby vše přímo na závodišti probíhalo k Vaší a naší spokojenosti.

Jedním potřebných dokumentů je AKREDITAČNÍ FORMULÁŘ PRO MÉDIA při závodech automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup 2020 Maverick Rescue Slalom - Trophy 2020.

UPOZORŇUJEME ŽE: pokud nebudete řádně za-akreditováni nebudete se moci oficiálně účastnit podniků vypsaných Maverick Rescue z.s.!

Tento dokument bude uložen na stránkách webu: www.maverickrescue.cz a to v sekci PROPOZICE: na podstránce AKREDITACE MEDIA 2020: 

Více ZDE:www.maverickrescue.cz/propozice/akreditace-media-2020/

Žádáme všechna média, aby si akreditační formulář pečlivě přečetla a řádně vyplnila (kompletně)!

Pokud formulář nebude kompletně, čitelně a řádně vyplněn, akreditace nebude přijata!

Postup pro akreditaci médií:

Stáhněte si formulář a vyplněný zasílejte na emailovou adresu promotéra:

maverick.rescue@seznam.cz

Jakmile budeme mít od Vás vyplněný akreditační formulář, sekretariát promotéra seriálu Vám vyhotoví Vaši identifikační kartu (Roční akreditační karta média MZAV MREC 2020).

Karta je vystavena na Vaše jméno a budete si ji moci (již připravenou) vyzvednout na akreditaci médií daného závodu nebo podniku, kterého se poprvé v letošní sezóně zúčastníte. 

Tím si velice ulehčíme administrativu na každém závodě.

Důležitá informace je, že stále je Vaší povinností se akreditovat na každém závodě seriálu MZAV MREC 2020 a všech ostatních akcí. Kartu akreditace média vždy předložíte, asistentka si napíše do prezentační listiny Vaše jméno a číslo registrační licence a Vy ji podepíšete.

Pokud nezašlete akreditační formulář, tak si vše musíte vyřídit osobně na daném závodu na akreditaci novinářů (sekretariát závodu MZAV MREC 2020).

Více na: WWW.MAVERICKRESCUE.CZ

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel MZAV MREC 2020 Aleš Gänsdorfer