Informace pro všechny jezdce k X. Vrbenskému vrchu 14. - 16. 7. 2023 Vrbno pod Pradědem!

03.07.2023 17:33

Závody ve Vrbně pod Pradědem se velmi rychle blíží a proto zde pár organizačních věcí, které by měli pomoct k plynulejšímu průběhu závodu.

1, Depo: v letošním roce vyzkoušíme aplikovat parkovací zóny do depa. Mělo by to jezdcům zjednodušit příjezd na závodiště, parkování v depu a již dopředu budou mít připravené místo, kde budou po celý víkend stát. Zároveň nám pořadatelům to pomůže s přípravou celého prostoru ( soc. zařízení, rozhlas, vyhýbací zálivy, apod. ). Proto vás všechny žádáme, aby jste do přihlášek uváděli kolik metrů potřebujete do depa, týká se přihlášek do Maverick Hill Climb Czech. V případě jezdců MČR prosíme o zaslání informací na email: vrbenskyvrch@seznam.cz. Pokud máte zázemí v depu s více jezdci, taktéž pošlete jména jezdců na výše uvedený email, ať vás můžeme dát do jedné zóny. Rozkreslení depa i se jmény jezdců a jak bude probíhat navádění na parkovací místa bude zveřejněno týden před závody.

2, V průběhu závodu budou pro případ nehody, technické závady apod. zajištěny dvě odtahové služby z níž jedna je vybavena hydraulickou rukou. V případě potřeby bude na závodišti i autojeřáb. Všechna nepojízdná vozidla budou odvezena do prostoru cíle a v průběhu svozu po ukončení jízdy budou staženy do depa.

3, Před startem bude 150 m dlouhý volný prostor pro řazení vozidel do skupin a tříd.

4, Příjezd jezdců do parkoviště závodních vozů (PZS), možný v pátek 14. 7. 2023 od 11:00 hod. Pro jezdce kteří přijedou dříve, bude zřízeno odstavné parkoviště ve Vrbně pod Pradědem u fotbalového hřiště.

5, Jezdci se do parkoviště závodních strojů budou řadit dle instrukcí pořadatelské služby a     organizátorů (vše dle rozpisu a mapy PZS).

6, Po vyzvání hlavního pořadatel depa, budou zavedeni do své parkovací zóny. Zóny budou očíslovány a nejpozději ve středu 12. 7. 2023 do 18:00 hod., bude zveřejněna mapa depa se zónami a jmény, kdo v které zóně parkuje. 

7, PZS bude po pravé straně vozovky ve směru od Vrbna pod Pradědem. Zóny budou přibližně po 100-150 m a bude následovat vyhýbací místo o délce 30 m. Tyto vyhýbací místa slouží pro vyhýbání IZS, autobusů a závodních vozidel.

8, Na závodiště není možno přijet dříve. A jezdci si nebudou sami stoupat na místa, která jim nebyla určena. Vše musí být po dohodě s hlavním pořadatelem v depu.

9, Opravdu dbejte instrukcí pořadatelů, aby zbytečně nedocházelo k nečekaným situacím a ucpání průjezdného pruhu pro IZS, autobusy a obyvatele Karlovic.

Za respektování děkujeme a těšíme se na X. Vrbenském vrchu na shledanou.                             

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s. a Automotoklub Vrbno v AČR