INFORMACE "XXXIII. ZÁMECKÝ VRCH" NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU 02.-04.05.2014 TŘETÍ ZÁVOD SERIÁLU MREC 2014

28.04.2014 20:20

Již jen pár dnů zbývá do startu již třetího závodu v letošní sezóně mezinárodního seriálu automobilů do vrchu Maverick Rescue Euro Cup.
Tentokrát zavítáme do Kraje Vysočina a to do města Náměšť nad Oslavou. Trať má již bohatou historii a hlavně je zde vždy famózní divácká atmosféra.
Novinkou na závodu v Náměšti nad Oslavou bude zřízení ONLINE sledování samotných závodů na webových stránkách: WWW.MAVERICKRESCUE.CZ
 
Informace pro jezdce: 
Řadu z Vás jistě potěší, že po dohodě s pořadatelem byl zvýšen limit pro účast jezdců v závodu ze 70 na 80 jezdců. To znamená, že kdo je k datu 28.4.2014 řádně zaregistrován do stavu 80, může bez problémů v pátek na závodiště přijet. Dále žádáme všechny jezdce, pokud jsou přihlášeni a vědí, že se nezúčastní, ať provedou odhlášku a tím uvolní místa jezdcům, kteří se chtějí zúčastnit.
Všem jezdcům připomínáme, ať si přečtou zvláštní ustanovení, časový harmonogram a dodržují organizační informace pořadatele a pořadatelskou službu, a to především v pátek dne 2.5.2014, kdy se budete řadit a skládat v depu.
Dodržujte časový harmonogram administrativních a technických přejímek!!!
 
S pozdravem organizační výbor seriálu Maverick Rescue Euro Cup