TISKOVÁ ZPRÁVA A ORGANIZAČNÍ INFORMACE - II. MOHYLA MÍRU 19.-21.10.2012

13.10.2012 11:54

 

Vážení jezdci a přátelé motorsportu,

do posledního závodu letošní vrchařské sezóny na II. Mohyle Míru zbývá přesně tolik času, kolik ukazuje odpočet na hlavní straně webu: www.maverickrescue.cz. První příjemná zpráva je, že závodu bude přítomna osvědčená časoměřičská skupina pana Luboše Šabíka, timing.sk, ze Slovenské republiky. Celý víkend budou probíhat online výsledky na webu www.timing.sk

Na startu bude umístěn světelný displej, na kterém budete moci sledovat průběžné časy jezdců a jejich umístění ihned po průjezdu cílovou čárou. Moderování celého víkendu bude pro Vás všechny zajišťovat velice dobře známý showman Vlado Miklošik. Dále jako na všechny předešlé akce dorazí oficiální fotograf Maverickrescue Euro Cupu, kterým je Zbyněk Zálešák a také kameraman Miroslav Gregorovič, který nám zajistí dostatečné množství záběrů na zpracování pro vaše videa jízdy tak jak tomu bylo v Bratrušově u Šumperka. Organizátoři pro Vás připravují na celý víkend velice bohatě zásobený občerstvovací stánek. Ten bude pár metrů přímo u startu i s posezením. V pátek i sobotu večer bude hudba, tanec a zábava na rozloučenou s letošní sezónou seriálu Maverickrescue Euro Cup 2012. Během nedělního dne bude probíhat focení profesionálního kalendáře ze závodů MREC a týmu HM-MOTORSPORT a na závěrečném vyhlášení seriálu Maverickrescue Euro Cup 2012 bude možnost si tento kalendář zakoupit. Výtěžek z prodeje bude věnován Dětskému domovu pro těžce postižené děti LILA Otnice. Focení se budou účastnit profesionální modelky, vizážista a fotograf. V sobotu v podvečer se připravuje malé příjemné překvapení…:-)

Stav přihlášených jezdců k závodu na II. Mohyle Míru je k 13. říjnu 2012 následující: startujících 76 ze čtyř zemí Evropy. Pořadatelé prosí ty z Vás, kteří mají zájem startovat na II. Mohyle Míru, ať se registrují na  www.maverickrescue.cz, přímý odkaz na registraci https://www.maverickrescue.cz/registrace/ii-mohyla-miru-20-21-10-2012/

Teď něco k zajištění bezpečnosti samotné trati, která je o délce 2600 metrů a bude na ní umístěna pouze jedna umělá zatáčka. Zabezpečena bude 10ti stanovišti traťových komisařů (profesionální hasiči). Každé stanoviště bude vybaveno hasicím přístrojem, kbelíkem se sorbentem, koštětem, červenou vlajkou a komunikační technikou . Zabezpečení tratě po stránce materiálové: cca 18-20 balíků slámy, špalky pneumatik cca 100 ks, a samostatné pneumatiky cca 140ks. Na trati jeden vůz profesionálních hasičů, značky MAN, cisterna s výbavou na vyproštění jezdce z automobilu, a jeden tým záchranného vozu Maverickrescue na první zásah s lékařem. Na trati bude dále jeden vůz sanitního vozu s profesionální posádkou a lékařem z Brna se zkušenostmi Grand prix motocyklů, automobilů a s extrikačním týmem. V případě potřeby je k dispozici letecká záchranná služba (vrtulník). Celého motoristického víkendu se o vás bude starat více jak 35 pořadatelů.

Promotér a pořadatel prosí všechny účastníky, aby dodržovali následující pokyny organizátorů. Veškeré pokyny, které jsou uvedeny v Organizačních podmínkách a Zvláštním ustanovení podniku. Příjezd jezdců do parkoviště závodních strojů DEPO je možný dne 19.10.2012 od 12:00 hodin!!! Jezdci přijíždějící do depa zůstanou stát před bránou a na pokyn pořadatelské služby budou postupně vpouštěni do depa závodních strojů na svá místa. Je tak činěno z důvodu, aby nedocházelo k chaotickému zablokování hlavní komunikace. Pověřenou osobou a vedoucím depa je pan Jan Pěnička tel. č.:   +420 606 300 404. Pokud máte zájem, můžete ho kontaktovat a nahlásit mu, kolik prostoru budete potřebovat na zaparkování. V depu závodních strojů je přísný zákaz rozdělávání otevřeného ohně, vylévání jakýchkoli látek, stoupání si na plochy, které jsou majetkem JZD. Přísný zákaz vrtaní či zatloukání šroubů a hřebíku do asfaltového povrchu. Každý jezdec musí dodržovat čistotu a pořádek okolo svého zázemí.

DLE PROPOZIC A ČASOVÉHO HARMONOGRAMU, ŽÁDÁME JEZDCE, ABY SE DOSTAVILI DO DEPA ZÁVODNÍCH STROJŮ NA TECHNICKOU A ADMINISTRATIVNÍ PŘEJÍMKU V PÁTEK 19.10.2012 DO 21:30 HODIN.

 

Případné dotazy Vám, rádi zodpovíme na tel: +420777679289

nebo na Email: Maverick.rescue@seznam.cz 

Více zde: WWW.MAVERICK.RESCUE.CZ

 

Na Vás všechny se těší Team Maverick.rescue