KALENDÁŘ TERMÍNŮ OSTATNÍCH MOTORISTICKÝCH AKCÍ POŘÁDANÝCH MAVERICK RESCUE V ROCE 2021

10.01.2021 12:19

Vážení jezdci a příznivci závodů automobilů, představujeme ještě konečné termíny připravovaných akcí, které budeme v letošní motoristické sezóně pořádat.

Je nám milou zprávou Vám sdělit, že i v roce 2021, budeme pořádat další akce na Automotodromu v Brně a opět to bude ve dvou termínech. Spolupráce s vedením AMD Brno se stále rozvíjí a snažíme se najít společnou cestu k rozvíjení automobilového sportu. 

První novinkou bude i možnost některých volných víkendových dnů na Polygonu AMD Brno, pro takzvané celodenní volné testování automobilů. Tuto akci jsme poprvé uspořádali již v roce 2020 a bylo to velice kvitované u všech zúčastněných jezdců. Termíny budeme postupně plánovat dle vytížení Polygonu AMD Brno. Vždy se budeme snažit, aby termíny byly naplánovány na sobotu nebo neděli či na dny pracovního volna.

Co se týče dlouhodobé spolupráce do budoucna, s vedením AMD Brno jsme dohodli termíny všech akcí a závodů na Automotodromu v Brně až do roku 2023.  

A také je znám již termín akce slavnostního "GALAVEČERA" vyhlášení nejúspěšnějších jezdců Maverick Hill Climb Czech 2021 a Maverick Slalom - Trophy sezóny 2021. Místo slavnostního vyhlášení je v Újezdu u Brna.

Všeobecné informace ke kalendáři akcí Maverick Rescue z.s. 2021:

- mezinárodní testování a volné jízdy na Automotodromu v Brně – Masarykův okruh 2021

1. - 3. dubna 2021 - Automotodrom Brno ČR – Masarykův okruh

14. - 15. října 2021 - Automotodrom Brno ČR – Masarykův okruh

 

- 27. listopadu 2021 - Slavnostní vyhlášení sezóny MZAV MAVERICK HILL CLIMB CZECH 2021 a Maverick Slalom - Trophy 2021

 

- Oficiální kalendář je možné si stáhnout ZDE:

www.maverickrescue.cz/trate/

Více na:www.maverickrescue.cz/

S pozdravem

Organizační výbor Maverick Rescue z. s. - Promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer

MAVERICK HILL CLIMB CZECH & MAVERICK SLALOM - TROPHY 2021