MOTORISTICKÝ SVĚT OPUSTILA JEDNA Z LEGENDÁRNÍCH OSOBNOSTÍ MOTORISTICKÉHO SPORTU

09.07.2012 19:53

Je nám moc líto, že vám musíme přinášet tak smutnou zprávu, která náš tým Maverick.rescue velice zasáhla měsíc a čtvrt před druhým startem závodu v Bratrušověu u Šumperu ze seriálu Maverickrescue Euro Cup. 
Motoristický svět opustila jedna z legendárních osobností motoristického sportu, brněnský novinář Amos Krejčí. Zemřel ve svém bytě ve věku 66 let po dlouhodobé nemoci. Amos byl známý svojí fenomenální pamětí, v hlavě nosil pomyslnou kroniku... Masarykova okruhu, do detailu si pamatoval data i všechny podrobnosti závodů od roku 1930 až do současnosti. Kariérou provázel několik generací automobilových a motocyklových závodníků. 
Amose jsem měl tu čest poznat od svých osmi let, to je více jak čtvrt století. Na Masarykově okruhu jsme se potkávali den co den, další naše setkání probíhala, když pracoval na agentuře Forsage při halovém Supercrossu a na všech závodech MMČR v motocrossu v ČR. V neposlední řadě nám byl od roku 2007 až do dnes nápomocen při realizaci mezinárodních závodů do vrchu ze seriálu Maverick rescue Euro Cup. 
Amosi, nám všem z týmu Maverick.rescue budeš moc chybět a mě osobně budeš scházet strašně moc!!! Čest tvé památce... 
Aleš Gänsdorfer a celý Team Maverick.rescue