ORGANIZAČNÍ INFORMACE A OFICIÁLNÍ PLAKÁT K PODNIKU PEZINSKÁ BABA 03.-05.07.2015

29.06.2015 20:06
Vážení jezdci,
přinášíme Vám pár organizačních informací k závodům na PEZINSKÉ BABĚ - SLOVENSKÁ REPUBLIKA.
1. Co se týče Vašich dotazů ohledně asfaltového povrchu: Dle informací pořadatele a správce komunikace, viz protokol o převzetí tratě bezpečnostním činovníkem SAMŠ, dnes 29.6. započaly práce na nerovnostech tratě. .
2. Příjezd jezdců MREC a samotná organizace řazení v PZS je určena v kamenolomu a bude výhradně organizována pořadatelskou službou organizátora podniku. Proto žádáme všechny jezdce MREC, aby dbali veškerých organizačních pokynů pořadatelského sboru.
Na závod je v tuto chvíli přihlášeno celkem více jak 160 jezdců.
3. Dle informací pořadatele bude v PZS možnost připojit se na elektřinu (při tak vysokém počtu startujících jezdců není však jisté, zda se budou moci připojit všichni závodníci). Cena přípojky jednoho jezdce by neměla překročit 10 euro za víkend.
4. Administrativní a technická přejímka pro jezdce MREC bude přímo v PZS (kamenolomu) v zázemí pod stanem promotéra MREC.
Veškeré bližší informace obdržíte na místě u brány kamenolomu, vjezd do PZS.
5. Jakékoli informace k organizaci závodů a celkovému časovému harmonogramu pro jezdce seriálu MREC obdržíte na sekretariátu a u promotéra Maverick Rescue Euro Cup, Aleše Gänsdorfera, mobil: +420 777 679 289.
 
S pozdravem organizační výbor Maverick.rescue a pořadatel podniku STW Motorsport s.r.o.