ORGANIZAČNÍ POKYNY PRO JEZDCE A DIVÁKY NA PRVNÍ ZÁVOD SEZÓNY "BRNĚNSKÝ DRAK" 29.-30.3.2014

25.03.2014 18:18

Několik organizačních pokynů pro jezdce a diváky před společným podnikem MMČR a MREC, který proběhne poslední březnovou neděli na brněnském AMD. Brněnský drak – MANN  FILTER 2014 začne v sobotu od 14.00 hodin testováním vozidel a technickými přejímkami všech přihlášených vozů do obou seriálů. Jako informaci pro jezdce a doprovody, kteří budou přijíždět ke stanici technických kontrol uvádím, že každý seriál má svůj prostor a prosím jedzce, aby se řadili dle popisek nad garáží.

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO JEZDCE Maverick Rescue Euro Cup!!!
1.Upozorňujeme jezdce, že v rámci registrace do závodu je nutné nejprve absolvovat administrativní přejímku, na které obdrží technickou kartu s potvrzením o zaplacení vkladu do daného podniku a teprve následně se dostavit s vozem na přejímku technickou. Kdo nebude mít řádně vyplněnou a potvrzenou technickou kartu, nebude k technické přejímce připuštěn.
2.Jezdci kteří jedou MREC a budou si potřebovat otestovat své vozidlo i pro MMČR, musí se zúčastnit obou technických přejímek!
Dále důrazně upozorňuji na maximální rychlost 30 km/h, která platí v celém areálu. Nedodržení tohoto nařízení bude trestáno RSK. 
Vlastní zahájení závodu začne první tréninkovou jízdou od 8 hodin s pořadím MMČR a poté MREC. V tomto pořadí budeme pokračovat až do vyhlášení. Příjezd ke startovnímu prostoru bude pravou polovinou závodní tratě pro jezdce a levou polovinou pro jejich doprovody. Po projetí cílem jezdec pokračuje až do prostoru boxů, kde jezdci zajíždějí vlevo do PZS, ti, kteří parkují v boxech zajíždějí ke svým boxům. Jezdec, který nehodlá využít servisní přestávky, může projet pravou stranou vozovky před boxy, dále do startovního prostoru. Po celou dobu konání závodu bude v provozu traťový rozhlas, který bude jezdce a doprovody informovat o veškerém dění, časech a organizaci vlastního závodu. Přestávky mezi jednotlivými jízdami popř. seriály budou minimální a dle příznivého časového harmonogramu předpokládám polední přestávku. Po ukončení druhé závodní jízdy druhého závodu  budou účastníci MMČR soustředěni do uzavřeného parkoviště v prostoru startovní roviny před boxy. Vyhlášení závodů proběhne na stupních AMD v co nejkratším čase po ukončení jízd. Vzhledem k časové tísni žádám všechny jezdce o dochvilnost v předstartovním prostoru, aby nedocházelo k situacím, kdy na startovní čáře nebudou žádní jezdci.  Pro diváky bude otevřena tribuna C a prostory parkoviště závodních strojů.
 
Uzávěrka registrací do závodu "BRNĚNSKÝ DRAK" 29.-30.3.2014 je 28.3.2014 v 18:00 hodin, do této doby se můžete ještě elektronicky registrovat zde: www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-brnensky-drak-29-30-03-2014/

 

Pořadatel a ředitel MMČR: Ivan Rybníček
Promotér a ředitel MREC: Aleš Gänsdorfer