PODĚKOVÁNÍ - Máme několik dní po ukončení sezóny závodů automobilů do vrchu LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech a Maverick Slalom - Trophy 2023

29.11.2023 10:22
Chtěl bych velice poděkovat všem, kteří se zúčastnili veškerých příprav Slavnostního vyhlášení v Násedlovicích, které proběhlo dne 18.11.2023.
Je třeba konstatovat, že jak příprava tak samotný průběh Galavečera a v neposlední řadě kompletní úklid po tak náročné akci, by bez vaší pomoci, spolupracovníků a organizátorů Maverick rescue nešel uskutečnit. Zdárně jsme dokončili veškeré práce na sále, také venkovní prostory a v neděli 19.11. 2023 v 16 hodin řádně předali Kulturní dům v Násedlovicích. Poděkování patří také všem účinkujícím, moderátorům, partnerům, sponzorům. Zajištění chodu kuchyně, obou dvou barů a technickému personálu. Vážím si vaší spolupráce o to více v letošním roce, protože jak jsem již řekl na vyhlášení, že náš tým postihlo mnoho neočekávaných událostí, které se týkali řady našich kolegů. Bohužel jsou to hlavně zdravotní potíže několika spolupracovníků, kteří jsou vždy nedílnou součástí všech našich akcí. Zdravotní komplikace se nevyhýbají ani mé osoby a děkuji několika kolegům, kteří mi pomohly abych vše na vyhlášení i po jeho skončení dopadlo na 100%. 
Přeji všem hlavně brzké uzdravení, zdraví máme jen jedno a je potřeba se o něj dobře starat a vážit si života. 
Závěrem bych chtěl vzkázat všem, že jsem hrdý na náš tým lidí a také na všechny jezdce, mechaniky, doprovody, diváky a ty kteří to myslí dobře a berou, že  jsou součástí této velké vrchařské rodiny.
Děkuji

Ředitel závodů a promotér Aleš Gänsdorfer

WEB: www.maverickrescue.cz/