PODĚKOVÁNÍ PROMOTÉRA ZA ZÁVOD Maverick Rescue Euro Cupu a Mistrovství České republiky PRAMOS XIII. DIVÁCKÁ 13° DIVÁKY U HUSTOPEČÍ 21.-23.9.2018

25.09.2018 17:18
Touto cestou bych rád poděkoval kolegům a spolupracovníkům Maverick.rescue za perfektně odvedenou práci při výstavbě a zajištění závodiště v obci Diváky na šestém podniku MREC a MČR na XIII.DIVÁCKÉ 13°. Hlavní dík paří pánům: Petrovi Havránkovi, Davidovi Vozdeckému, Lukášovi Stárkovi, Jirkovi Pokrutovi. Jsem si vědom, že jste si sáhli někdy i na dno svých sil. Dále velké díky našemu sekretariátu, děvčatům Janě Nykodýmové, Katce Stárkové a Tereze Mojžíšové. Samozřejmě zde pracovalo a zajišťovalo chod závodiště daleko více pracantů, tak abych na někoho nezapomněl: díky Vám všem!!!
Poděkování patří také všem jezdcům, za jejich sportovní výkony. Jezdci se rozloučili na závodišti v kraji vinařském na Jižní Moravě s letošní vrchařskou sezónou roku 2018. I Vám velké díky. A přejeme jezdci Richardu Meixnerovi, který měli tu smůlu, že ho postihla velice nepříjemná havárie, přeji brzké uzdravení a brzký návrat za volant závodního vozu.
 
Ještě jednou díky přátelé, spolupracovníci a jezdci...
Promotér a ředitel Aleš Gänsdorfer