PODĚKOVÁNÍ ŘEDITELE A PROMOTÉRA Maverick Rescue Euro Cupu a Autoslalom MREC 2018 - 1.VÍRSKÉ SERPENTINY: Vír - Bystřice nad Pernštejnem 9.-10.6.2018

12.06.2018 21:48
Touto cestou bych rád poděkoval kolegům a spolupracovníkům Maverick Rescue za perfektně odvedenou práci při výstavbě a zajištění nového závodiště v Obci Vír - směrem na Město Bystřice nad Pernštejnem na třetím podniku Maverick Rescue Euro Cup a prvním podniku Autoslalom MREC na 1. Vírských serpentinách. Hlavní dík paří pánům: Petrovi Havránkovi, Lukášovi Stárkovi, Mirku Bartlovi a dámám Petře Sokoliové, Janě Nykodýmové a Katce Stárkové. A za zajištění ozvučení PZS a tratě Petrovi Nezbedovi. Jsem si vědom, že jste si sáhli někdy i na dno svých sil. Dále velké díky za zajištění bezpečnostních barier panu Zánovi, který tam s námi pracoval po celou dobu připrav. Samozřejmě zde pracovalo a zajišťovalo chod závodiště daleko více pracantů, tak abych na někoho nezapomněl: díky Vám všem!!!
Poděkování patří také všem jezdcům, kteří se chovali ve sportovním duchu a svojí účastí a sportovními výkony se postarali o krásnou atmosféru! Doufáme, že jste si to užili...??? I Vám velké díky za sportovní výkony. 
 
Poděkování všem institucím, kteří dali požehnání této motoristické akci. Děkujeme a již se těšíme na další spolupráci v nové sezóně 2019.
 
A ještě jedno Velké díky Autocempu Na Kopci a to panu Jordánovi a Anice za perfektní a krásné zázemí pro organizátory a jezdce! Moc, moc díky...!!!
 
Ještě jednou díky přátelé a kolegové
 
S pozdravem ředitel a promotér Maverick Rescue Euro Cup 2018.