PODĚKOVÁNÍ - SEZÓNA 2023 LIQUI MOLY MAVERICK HILL CLIMB CZECH A MAVERICK SLALOM TROPHY JE UKONČENA…

22.10.2023 18:08

Vážení jezdci, kolegové a spolupracovníci,

sezóna mezinárodních závodů automobilů do vrchu série LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech byla ukončena devátým podnikem letošního roku na Brněnském Automotodromu v Brně dne 14.10.2023. Seriál Maverick Slalom - Trophy je taktéž již minulostí. Konečné výsledky jsou již spočítány a vyvěšeny na stránkách promotéra www.maverickrescue.cz na podstránce VÝSLEDKY 2023 ZDE: www.maverickrescue.cz/vysledky/rocnik-2023/

"Touto cestou bychom chtěli moc poděkovat všem jezdcům, mechanikům, doprovodům, fanouškům a v neposlední řadě všem divákům za letošní přízeň a podporu na všech podnicích mezinárodního mistrovství závodů automobilů do vrchu série LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech a mezinárodních závodů do vrchu Maverick Slalom – Trophy 2023.

Dále musíme poděkovat celému realizačnímu týmu Maverick Rescue z.s., traťovým komisařům, pořadatelům, záchranným složkám, hasičům, odtahovým službám a dalším, co se jakýmkoli způsobem starají o řádný chod všech závodišť.

V neposlední řadě patří velké díky všem partnerům, sponzorům a lidem, kteří nám přispívají jakoukoli měrou, aby se vždy vše zdařilo."

A za to Vám všem patří velké poděkování…

Ale vlastně ještě nekončíme…!!!

- Slavnostní vyhlášení mezinárodního mistrovství sérii závodů automobilů do vrchu LIQUI MOLY Maverick Hill Climb Czech a Maverick Slalom - Trophy za sezónu 2023 proběhne v sobotu 18. 11. 2023 v Kulturním domě v obci Násedlovice.

- Připravujeme pro Vás, celovečerní bohatý program a velkou "MAVERICK PÁRTY SHOW" i překvapení nebude chybět...???

Děkujeme a těšíme se na Vás všechny...

Ředitel závodů a promotér

Aleš Gänsdorfer
Mobil: +420 777 679 289
Mail: maverick.rescue@seznam.cz
www.maverickrescue.cz

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s.