Poděkování za příjemně strávený víkend v obci Bratrušov

29.08.2013 18:52

Ve dnech 17. a 18. srpna 2013 se uskutečnily Mezinárodní závody automobilů do vrchu Maverickrescue Euro Cup 2013 pod názvem II. BRATRUŠOVSKÉ SERPENTINY. Již druhého ročníku závodů se zúčastnili jezdci z České republiky, Slovenska, Rakouska a Polska. Ve startovní listině se objevila i známá osobnost, a to Filip Kuba, dlouholetý hráč NHL a reprezentant českého národního hokejového týmu.

 

Příjemný víkend plný burácejících vozů proběhl bez jakéhokoli sebemenšího problému, za což patří OBROVSKÉ DÍKY především všem obyvatelům Bratrušova. K mnohdy zhoršenému přístupu k Vašim nemovitostem a především hlučnějšímu víkendu jste přistupovali s velkou tolerancí a vstřícností. Váš postoj nás natolik potěšil, že jsme se rozhodli Vám alespoň touto cestou PODĚKOVAT.

 

Obrovské poděkování patří panu Lubošovi a jeho rodině za poskytnutí zázemí startu, jeho úžasným sousedům za poskytnutí komunikačních služeb a za maximální vstřícnost k rakouským jezdcům. Díky Vám získává nejen obec Bratrušov v oblasti Hrubého Jeseníku, ale i její občané, úplně jiný rozměr. Sami rakouští jezdci, mechanici i příbuzní nás oslovovali s tím, že se s takovou vstřícností již dlouho nesetkali. Stejně tak opěvovali čeští jezdci všechny obyvatele, kteří byli natolik ochotní a poskytli jezdcům elektrickou energii.

 

Bez Vás všech, kteří jste kvůli nám změnili plány na víkend, omezili přístup k nemovitostem, vzali si špunty do uší, přispěli k organizaci a k průběhu závodů, na víkend odjeli z domovů, atd. atd., bez Vás všech, by to prostě nešlo!!!

 

Samozřejmě nesmíme zapomenout na pomoc Hasičského záchranného sboru Šumperk, Sboru dobrovolných hasičů Bratrušov, firmy Marwin, v. o. s. (poskytnutí balíků slámy), rádia Haná (mediální partnerství), Mezinárodní rady organizátorů folklórních festivalů a lidového umění CIOFF (propagace závodů), všech statutárních orgánů a pracovníků obcí Bratrušov, Osikov, Lužná, Kopřivná, města Šumperk a Správy a údržby silnic a mostů Olomouckého kraje, Ubytovny Haso Šumperk, všech sponzorů, pracovníků, činovníků seriálu a médií.

 

Ještě jednou DĚKUJEME! Pořádáme v průběhu roku několik závodů, avšak závod v Bratrušově je jedinečný a nezapomenutelný! Taková atmosféra, jakou zažíváme u Vás, se jen tak nevidí. Díky Vám se pro nás všechny zúčastněné stal Bratrušov místem, které nám zůstává zaryto v srdci!

 

foto: Zbyněk Zálešák