Pozvánka a informace pro účastníky Race Cars Show 2015

19.10.2015 18:40

Již o tomto víkendu se letos naposledy sejdeme na závodní trati a to při volném závodu "Race Cars Show 2015" na motokárové dráze ve Vysokém Mýtě. Předpověď počasí zatím vypadá slibně, velmi slibný je taktéž průběžný seznam přihlášených jezdců:

můžeme se těšit například na Mistra Evropy Petera Jureňu na Fordu Escort Cossworth, špičkového univerzálního závodníka Petra Žáčka a jeho bestii Audi Sport Quatro nebo nejrychlejšího polského formulového jezdce Roberta Steče, který se bude střídat se svojí krásnou Irenkou na formuli Gloria. Ostatně krásných žen za volantem přivítáme víc: o dámský pohár si to na trati jistě tvrdě rozdají i Gabriela Sailerová a Nela Grundová. Naprosto famózní je konkurence ve třídě formulí - E2/1600: na start je přihlášeno 11 jezdců a mezi nimi taková esa jako Radek Krakovič, Jarda Surówka či polský jezdec Damian Borycki na Radicalu SR3. Milan Rýzek je sice přihlášen s formulí, ale máme informaci, že přijede ukázat a provětrat svoji autokrosovou buginu. Ale nebudeme vyjmenovávat celou startovní listinu - kdo nebudete sedět za závodním volantem, rádi vás uvítáme na tribuně autodromu - přijďte se podívat!

Nyní opakujeme několik informací pro účastníky:

Parkoviště závodních strojů se otevírá v pátek 23.10.2015 ve 14:00h. Nejezděte dřív, ať nezablokujeme v koloně hlavní tah přes Mýto! Do parkoviště se přijíždí pouze zadní branou, ne přes okruh! Velmi vás prosíme o dodržování max. rychlosti 10km/h v prostorách parkoviště závodních strojů – závodíme až na trati! Taktéž prosíme o udržování čistoty – na přejímce dostanete pytle na odpadky. Pozor: žádné hřebíky ani vruty do asfaltu a pokud by vám snad měl uniknout nějaký ten ropný produkt, raději si hned řekněte o posyp. Ať v neděli večer nemáme nepříjemné předávání areálu. Děkujeme!

Administrativní a technická přejímka je v pátek 23.10.2015, pouze ve výjimečných případech (z časových důvodů) v sobotu ráno (časy viz ZU). Pokud budete chtít přijet až v sobotu ráno, prosím domluvte se předem telefonicky s ředitelem závodu.

 

Již se na vás těšíme, Aleš a Lenka Mlejnkovi a Maverick rescue.

Info: https://www.maverickrescue.cz/ a https://www.maverickrescue.cz/trate/race-cars-show-vysoke-myto-23-25-10-2015/