Práce na základní desce a okolí památníku jezdce Jiřího Lose. Práce, které proběhly tuto sobotu 27. 3. 2021, jsou ÚSPĚŠNĚ DOKONČENY.

28.03.2021 11:38

Vážení přátelé,

již jsme Vás informovali o zahájení prací výstavby pamětního místa na trati v Albrechticích u Lanškrouna. Máme dobrou zprávu… Vše co bylo naplánované, i něco navíc, jako třeba ořezání mnoha keřů a několika stromů, se nám podařilo dokončit. I přes nepříznivé počasí (od jedenácté hodiny až do odpoledních hodin pršelo a bylo velice chladno) vše nakonec dobře dopadlo. To nejdůležitější máme hotovo! Touto cestou chci všem zúčastněným moc poděkovat za skvělou práci. Velké díky patří Michalu Sedláčkovi a jeho zaměstnancům z firmy AUTOSEDLÁČEK, stavební firmě pana Mačáta, která poskytla bagr, dvou pánům zedníkům Vasilovi a Ivanovi, všem našim kolegům: Petru Havránkovi, Radovanu Stránskému, Ondřejovi Ťahúrovi, Tomášovi Jansovi, majiteli pozemku: panu Vávrovi, firmě GMS hadice a pryž: Milanovi Stejskalovi a také za spolupráci PČR Lanškroun.

UPOZORNĚNÍ: INFORMACE A ŽÁDOST! Věci, které byly na místě samém od Vás položeny, se neztratily. Odvezli jsme je na očištění a úschovu, neboť ještě během týdne přijede firma s bagrem a bude upravovat celou plochu okolo. Dále všechny žádáme, pokud pojedete místo navštívit, NEDÁVEJTE ŽÁDNÉ VĚCI NA BETONOVOU ZÁKLADNU. Děkujeme Vám.

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s. a promotér a ředitel MZAV MHCC 2021 Aleš Gänsdorfer