PROSBA A ŽÁDOST O DOREGISTROVÁNÍ JEZDCŮ SERIÁLU MAVERICK RESCUE EURO CUP A AUTOSLALOM MREC NA 7. A III. PODNIK XII.DIVÁCKÁ 13° V DIVÁKÁCH U HUSTOPEČÍ VE DNECH 22.-24.9.2017.

15.09.2017 10:24
Žádáme všechny jezdce, kteří ještě nejsou přihlášeni na 7. podnik závodů automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup a na III. podnik AUTOSLALOMU MREC 2017 na tradiční trati, která je vždy posledním bodovaným dvoudenním závodem seriálu MREC: XII. DIVÁCKÁ 13° - DIVÁKY U HUSTOPEČÍ ve dnech 22.-24.9.2017, aby tak učinili co nejdříve a pomohli tak pořadateli s administrací, aby co nejdříve věděl stav startujících jezdců. Je to nutné také proto, abychom pro Vás připravili zázemí PZS a nekomplikovali si řazení jezdců do PZS. V neposlední řadě si musíme také připravit předběžnou startovní listinu MREC a AUTOSLALOM MREC 2017. 
Předem Vám děkujeme a velice si vážíme, že máte tak velký zájem se s letošní sezónou seriálu ZAV Maverick Rescue Euro Cup rozloučit... :-) 
 
Celková propustnost jezdců je stanovena na počet 90. K dnešnímu dni je celkově přihlášeno již (MREC a AUTOSLALOM MREC ) 68 jezdců.
 
Registrace naleznete ZDE:
Kompletní informace ZDE:
Průběžná startovní listina ZDE:
Průběžné bodování před sedmým závěrečným podnikem v Divákách:
 
S pozdravem a na Vaši účast se těší Maverick Rescue z.s. a promotér MREC Aleš Gänsdorfer