Rozhovor a video s Otakarem Teyschlem

03.05.2012 22:01

1.První závod seriálu Maverickrescue Euro Cup s názvem Mohyla Míru je za námi. Jak hodnotíte po sportovní a organizační stránce tento závod?
Po sportovní stránce je Mohyla Míru závodem spíše testovacím, kde mají jezdci možnost zkoušet různá nastavení. 
Po organizační stránce byl tento závod zvládnut na jedničku. Poděkování patří všem lidem, kteří obětují svůj čas a pomáhají Alešovi držet velmi dobrou úroveň seriálu. 
 

2.Jak jste spokojen/á se svým výsledkem?
Bohužel jsem měl možnost svézt se jen v sobotu, protože nám v noci na neděli vykradli servisní vůz ( v Brně nikoli na závodišti ) a tím pádem jsme druhý den neměli ani co nalít do nádrže, ani čím zkontrolovat tlak v pneumatikách, tak nezbylo, než jet domů. Sobota byla docela povedená. 
 

3.Co si myslíte, že by se mělo zlepšit na trati Mohyla Míru?
Zkrácení byl správný krok ? i tak jde o trať spíše rychlejší o čem svědčí dosažené průměrné rychlosti. Zásadní vadou je nerovný povrch v rychlé pravotočivé před retardérem. Tam se orosí nejen řidiči formulových vozů. 
 

4.Jaké máte plány na nadcházející závody sezóny 2012?
Všechny plány bohužel padly, po té co musíme znovu pořizovat nářadí a další vybavení potřebné pro závody. Přestože auto je připravené, bude rozhodnutí zda jet či nejet na závody vždy záviset na aktuálních financích. Parta jezdící na závody seriálu Mavericrescue Euro Cup je ale dobrá, a tak doufáme, že se letos ještě potkáme.