ROZHOVOR S JEZDCEM MARTINEM ZIMÁKEM PO PRVNÍM ZÁVODĚ SERIÁLU MREC 2013 V NÁSEDLOVICÍCH

13.05.2013 11:05

Martine, jak ses připravoval na letošní sezonu?

Rozdělal jsem komplet auto, všechno jsem zkontroloval, řešil jsem i nějaké věci na podvozku, dával jsem tvrdší silentbloky a chtěl jsem dát i nové tlumiče, ale to se mi bohužel nepovedlo, protože je to finančně hodně náročná položka, takže jedu stejné tlumiče jako loni. Každopádně jsem se nemohl dočkat na první závod, moc jsem se těšil.

 

 

A co říkáš na zrušení testování, které mělo probíhat na brněnském okruhu?

To bylo zajímavé, když jsem viděl, že na okruhu je půl metru sněhu, tak bylo jasné, že se to jet nemůže a tak jsem se o to víc těšil do Násedlovic.

 

 

A jak se ti líbí v Násedlovicích?

Mě se ta trať hrozně líbí. Mám na ni spoustu vzpomínek, ať už dobrých nebo špatných, ale moc se mi tu líbí. Téměř ke každé zatáčce na této trati mám nějakou vzpomínku, ať už to byly technické závady nebo nějaké havárie, ale to k tomu prostě patří. Naštěstí už jsem s autem hodně dlouho neťuknul, tak musím zaklepat :-)

 

 

A jak jsi spokojený se svým výsledkem na těchto závodech?

Spokojený jsem moc, i přesto, že jsem se nedostal na své maximum. Což je dáno tím, že jedu na starých gumách, protože jsme nestihli na poslední chvíli obout novější, nepodařilo se nám už v pátek sehnat pneuservis, kde by nám to přezuli.

 

 

Jaký je tvůj výhled na letošní sezonu?

Určitě chci jet celý seriál Maverick Rescue Euro Cup, protože když jsem viděl startovku LMBC, tak mě to odradilo. Chci jezdit tam kde je více lidí, abych měl s kým závodit.

 

 

Děkujeme za rozhovor a ať se daří!