Rozhovor s Martinem Plevou

22.02.2012 17:11


Text: Aleš Gänsdorfer / Foto: Tomáš Kurfürst


1. Jak hodnotíš loňskou vrchařskou sezónu 2011 v Maverick.rescue a v dalších seriálech atd?
Loňská sezóna byla pro mě hodně složitá. Ze začátku jsme řešili technické problémy a až to vypadalo, že vše funguje tak jsem to na domácí trati poslal do příkopu. Nakonec jsem byl rád, že se to nějak všechno odjelo a už se těším na sezonu novou. Bylo z toho celkově druhé místo ve které jsem ani nedoufal. 

 

2. Nová motoristická vrchařská sezóna se pomalu a jistě blíží, jak se na ni připravuješ a co chystáte za novinky pro letošní rok? Již z konce loňského roku víme, že jsi se vrátil ke svému bývalému autu, které jsi vyzkoušel na posledním závodě v Ořechově u Brna 2011?
Opravdu jsem se vrátil k bývalému autu a letošní sezonu pojedu s ním. Přední náhon mi bohužel moc nesedl proto tady tohle rozhodnutí. To je u mě vlastně ta největší novinka pro tuhle novou závodní sezonu. Jinak opět třída E1-1400.

 

3. Jaké jsou tvoje ambice do nové sezóny 2012?
Asi co nejrychleji si opět zvyknout na tohle auto a pokud z toho bude sem tam i nějaké lepší umístění tak to určitě potěší. Jinak jde hlavně o zábavu a být mezi těmi skvělými lidmi co se točí kolem závodů.

 

4. A kde váš tým (syn a otec) budeme mocí vídat v roce 2012?
Určitě co se týká Maverick.rescue tak v Bratrušově a jestli i na Mohyle a v Ořechově na to nedokážu teď stoprocentně ještě odpovědět. A jinak nejvíce v seriálu LMBC. Závěrem bych chtěl všem závodníkům popřát úspěšnou sezónu, s co nejlepšími výsledky a pořadatelům ať se všechny závody odjedou v naprosté pohodě, klidu a ať přeje počasí.