SEZÓNA ROKU 2013 AUTOMOBILOVÝCH VRCHAŘŮ DOJELA ZDÁRNĚ DO SVÉHO KONCE A JIŽ PŘINÁŠÍME PRVNÍ INFORMACE O SEZÓNĚ 2014!!!

27.11.2013 20:40
Slavnostním vyhlášením dne 16.11.2013 byla v obci Násedlovice zakončena letošní vrchařská sezóna.
Byly rozděleny všechny ceny ve vypsaných třídách, absolutním pořadí TOP ''10'' MREC a dalších vypsaných kategoriích.
Promotér seriálu MREC chce ještě jednou poděkovat všem, kteří se zúčastnili závěrečného vyhlášení. A že Vás bylo. :-) Celého večera se zúčastnilo cca 210 hostů. Poděkování samozřejmě paří i těm, kteří se nemohli zúčastnit, ale byli nápomocni k pořádání sezóny 2013.
Během pár dnů budeme zveřejňovat fotografie ze slavnostního vyhlášení. Najdete je ve složce FOTO a dále se připravuje video (průřez z celého večera), vše od kolegy kameramana z televize Sport5.
Veškeré fotografie a videa budou umístěny také na: 
https://www.facebook.com - stránky Maverick rescue eurocup.
 
 
INFORMACE K SEZÓNĚ ROKU 2014!!!
Vážení jezdci a přátelé vrchařského motorsportu, jistě všichni netrpělivě očekáváte, co přinese sezóna roku 2014. Chceme Vás nyní informovat, že se již na sezóně 2014 velice intenzivně pracuje. Probíhá řada jednání s Autoklubem České republiky (FAS) a dále jednání i s pořadateli na Slovensku. Dále se tvoří kalendáře. Vše se odvíjí od řady pořadatelů v Evropě, na kterých je závislý kalendář MMČR, ze kterého vyjde i kalendář pro MAVERICKRESCUE EURO CUP 2014. Do poloviny prosince Vám sdělíme data, kdy se závody MREC pojedou a závodiště, která již jsou dojednána a potvrzena. Minimum počet závodních víkendů pro seriál MREC 2014 by měl být sedm a maximum osm.
Dále se budou připravovat Technické propozice, Sportovní řád a Standardní propozice. Během měsíce prosince se bude také upravovat design webových stránek: WWW.MAVERICKRESCUE.CZ.
Prosíme Vás, buďte trpěliví a ponechte nám prostor k přípravě sezóny 2014.
 
P.S. Kdo máte zájem vložit nějaký inzerát a nebo příspěvek na naše stránky www.maverickrescue.cz, posílejte text a foto na e-mail: Maverick.rescue@seznam.cz.
 
S pozdravem Team Maverick.rescue