SPUŠTĚNÍ PŘIHLÁŠEK NA PRVNÍ ZÁVOD SEZÓNY AUTOMOBILŮ DO VRCHU "BRNĚNSKÝ DRAK" AUTOMOTODROM BRNO 30.3.2014 BUDOU SPUŠTĚNY DNES 28.2.2014 OD 18:00 HODIN.

28.02.2014 07:58

Sezóna roku 2014 již pomalu a jistě klepe na vrátka. Seriál mezinárodních závodů automobilů do vrchu, jak bylo zvykem, otevírá závod na brněnském Masarykově okruhu. Závod je vypsán pro seriál Maverick Rescue Euro Cup 2014 a Mezinárodní mistrovství České republiky AČR/ FAS. 

Po zkušenostech z let minulých byl o tento podnik téměř velký zájem ze strany jezdců, neboť si mohli relativně bezpečně vyzkoušet svoji techniku po zimní přestávce a připravit si ji na přírodní tratě pro nadcházející sezónu.

Kapacita a propustnost tratě je vždy omezena počtem startujících, neboť se zde jedou dva seriály a konání dvoudenního víkendového závodu je vsunuto do jednoho dne, a to 30.3.2014. Propustnost tratě je prozatím vedením Automotodromu Brno stanovena na 120 jezdců pro oba dva seriály. 

Další organizační informace k závodu, včetně stanovení počtů jezdců pro oba seriály "BRNĚNSKÝ DRAK" AUTOMOTODROM BRNO 30.3.2014 budou ve ZVLÁŠTNÍM USTANOVENÍ, které bude zveřejněno v nejbližší době na webových stránkách seriálu www.maverickrescue.cz v sekci Tratě zde: www.maverickrescue.cz/trate/a29-30-03-2014-automotodrom-brno-brnensky-drak/

Vážení jezdci, nyní Vám sdělíme pár informací, jak se přihlásit do závodu a na co nezapomenout!!!

Registraci naleznete na webových stránkách: www.maverickrescue.cz na hlavní stránce, viz blikající zelený odkaz. A také v sekci REGISTRACE v podsekci REGISTRACE JEZDCŮ: "BRNĚNSKÝ DRAK" AUTOMOTODROM BRNO 30.3.2014

zde: www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-brnensky-drak-29-30-03-2014/

Přihlašovat se můžete:

POZOR: Do daného závodu se můžete přihlásit pouze, pokud jste již registrováni do seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2014!!!

Pokud nejste, musíte provést nejdříve tuto registraci. Připomínáme, že registrace do seriálu jsou do 20.3.2014 bez poplatku a poté budou zpoplatněny viz. Standardní propozice.

Prosíme všechny jezdce, aby přihlášku vyplnili se všemi údaji, které jsou v ní obsaženy a to s použitím VELKÝCH, MALÝCH PÍSMEN A INTERPUNKCE! Je to velice důležité pro usnadnění práce sekretariátu.

1. Jak se PŘIHLÁSIT? Klikněte na tlačítko ZAREGISTROVAT.

2. Po otevření přihlášky se objeví tabulka, která již je zjednodušena a v níž vyplníte pouze Třídu, Vaše Startovní číslo, Automobil: značka a typ, Team a zakřížkujete den, který startujete (sobotu a neděli). Připomínáme, že na závodě  "BRNĚNSKÝ DRAK" se jede dvoudenní závod v jeden den. Čili křížkujete oba dva dny, pokud se chcete zúčastnit obou dvou závodů! Stejným systémem si můžete zaškrtnout, zda chcete zasílat sms zprávy o Vašem čase v cíli. Poté vložte Vaše heslo a dejte odeslat.

3. Když bude vše v pořádku, budete obratem ZAREGISTROVÁNI  a objeví se Vám tabulka: JIŽ REGISTROVANÍ pro závod "BRNĚNSKÝ DRAK" AUTOMOTODROM BRNO 30.3.2014.

 

S pozdravem organizační výbor Team Maverick.rescue